La împlinirea a 7 ani de activitate, Asociația Magic lansează provocarea #magicdance pe TikTok

La împlinirea a 7 ani de activitate, Asociația Magic lansează  provocarea #magicdance pe TikTok

Asociația Magic împlinește 7 ani de activitate și implicare responsabilă în viața familiilor cu copii ce suferă de cancer sau de alte afecțiuni grave.

Născută din taberele MagiCAMP în 2014, lumea Magic include astăzi 12 proiecte și a ajutat peste 5,000 de beneficiari prin implicarea a peste 2000 voluntari.

Cu această ocazie, la exact 7 ani de la înființare, pe data de 17 august 2021, aceștia lansează o provocare utilizatorilor platformei TikTok, invitându-i să aducă Asociația în atenția publicului, dansând pentru cei care nu o pot face și transmițând un mesaj simplu:

“Există copii care din motive de sănătate nu se pot bucura de dans. Asociația Magic a fost și este alături de copiii cu probleme de sănătate de 7 ani, ajutându-i pe ei și pe familiile lor în această luptă care durează 24 de ore din 24. Ne dorim ca provocarea #magicdance să reunească o comunitate cât mai mare de oameni buni și să le arătam împreună copiilor că ne gândim la ei și că suntem aici atunci cand au nevoie de noi.” Andreea Nechita, Președinte Asociația Magic

Cum poți ajuta?

Poți și tu să te implici, dând curs provocării. Intră, începând de azi, 17 August, pe profilul de TikTok al lui Nicole Cherry. Acolo ea va lansa un dans cu o coregrafie simplă și un mesaj de susținere pentru Asociația Magic. Te invităm să creezi și tu un astfel de clip pe profilul tău de TikTok, să preiei dansul, tagurile #magicdance, #challenge și @asociatiamagic ca să oferi un moment de bucurie și să îți arăți astfel solidaritatea cu cei care ajută copiii cu probleme, precum și cu familiile acestora.

Cine se alătură campaniei?

După cum spuneam și mai sus, îndrăgita cântăreață Nicole Cherry a ales să se alăture celor de la Magic, ea rezonând cu misiunea și valorile Asociației, valori precum entuziasmul, integritatea și atenția deosebită acordată copiilor.

Mai mult, au acceptat provocarea și vin în sprijinul Asociației și a tuturor beneficiarilor acesteia creatori de conținut faimoși pe rețelele sociale, dintre care îi menționăm pe Vlad Grigore, Anca Broască, Alex Ciobanu, Edi Brandabura, Marilu Dobrescu, Anca Mădălina, Bogdan Bolohan, Giulia Anghelescu, Laila Hafiz precum și cei de la Academia de Prim Ajutor.

De ce ai accepta și tu provocarea?

Anual, în România, peste 600 de copii sunt diagnosticați cu afecțiuni oncologice,  iar datele statistice arată că în țara noastră există peste 70.000 de copii cu diferite afecțiuni grave. Asociația Magic oferă acces copiilor și părinților la suport social și emoțional completat de sprijin financiar, material sau psihologic în perioada în care copilul este bolnav. Acest sprijin reprezintă și șansa la un proces de recuperare cât mai rapid. El este oferit în special prin intermediul celor 12 proiecte desfășurate de cei de la Magic, dintre care menționăm doar o parte:

●     Taberele MagiCAMP, create cu scopul de a îi bucura pe copiii cărora cancerul sau alte afecțiuni le-au furat copilăria;

●     Aplicația MagicHELP, prin care se facilitează accesul la reducerile și gratuitățile a peste 500 de companii tuturor familiilor cu copii cu afecțiuni grave;

●     MagicBOX, adică pachete lunare trimise către familii cu copii bolnavi și situație materială dificilă;

●     MagicHOME, cazare gratuită pentru familiile care vin de departe cu copilul la tratament la București, Iași, Cluj, Timișoara, Chișinău, sau Viena.

●     Șofer de Suflet prin care copiii cu afectiuni grave si părinții lor sunt ajutați sa ajunga gratuit și în siguranta la tratament și înapoi acasă.

Mai multe detalii despre proiectele Asociației Magic pot fi găsite pe www.asociatiamagic.ro

TikTok-ul este o platformă dinamică, ușor de folosit, prin intermediul căreia mesajul că Asociația Magic există și ajută copii cu probleme de sănătate de 7 ani poate fi transmis cu rapiditate, astfel ajungând în atenția a milioane de urmăritori. Te invităm să ne ajuți și tu să facem mesajul cunoscut și să accepți provocarea! Împreună putem schimba viața familiilor cu copii care suferă de afecțiuni grave.

 

 

 

 

 

 

Etichete
Comenteaza