ARES Cardiomed deschide o nouă clinică în Cluj - Napoca. Servicii în contract cu casa de asigurări, de la jumătatea lunii aprilie

ARES Cardiomed deschide o nouă clinică în Cluj - Napoca. Servicii în contract cu casa de asigurări, de la jumătatea lunii aprilie

Din luna aprilie, pacienții clujeni vor beneficia de servicii de ambulator în zona rezidențială a orașului, odată cu inaugurarea clinicii ARES Cardiomed din strada Galați nr.2.

Clinica ARES Cardiomed va oferi servicii private de ambulator pentru specialități precum alergologie – imunologie, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie, medicină internă, neurologie, obstetrică – ginecologie, ORL, ortopedie – traumatologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie și reumatologie. De la jumătatea lunii aprilie, pacienții vor putea accesa și servicii decontate de casa de asigurări, pentru specialitățile cardiologie și obstetrică – ginecologie.

Clinica ARES Cardiomed se află în zona Iulius Mall, dispune de 20 de locuri de parcare și va fi deservită de 7 cabinete medicale și un cabinet pentru investigații EKG. Dotările cabinetelor sunt moderne și permit efectuarea de investigații precise pentru diagnostic rapid și complet. În clinică vor fi acordate consultații de specialitate și vor fi efectuate electrocardiograme, ecografii de diferite tipuri (generale, cardiace sau transvaginale), spirometrii, pulsoximetrii etc. ARES Cardiomed vine în sprijinul părinților și oferă consultații și servicii din sfera pediatriei, ORL și ortopedie.

”Păstrăm aceleași standarde de calitate a actului medical cu care i-am obișnuit deja pe pacienții noștri. Prin deschiderea clinicii din Galați nr.2, ne dorim să venim și în întâmpinarea pacienților tineri, cu program foarte încărcat, și să le oferim servicii medicale în imediata apropiere a zonelor de birouri și rezidențiale nou construite în oraș, pentru a scurta timpul alocat investigațiilor medicale de sezon din sfera alergologiei, ORL etc” a declarat dr. Carmen Mureșan, fondatorul Cardiomed Cluj.

”Misiunea ARES este să aducă medicina inovativă mai aproape de pacienți. Ca lider în cardiologia intervențională din România, începând de anul acesta ne dorim să oferim pacienților noștri servicii complete, de la diagnostic, până la tratamentul minim invaziv. Prin serviciile clinice oferite, vrem să adresăm nevoile pacienților cât mai timpuriu și să le oferim soluții integrate preventive și curative” a declarat dr. Geanina Durigu, CEO ARES Group.

În luna decembrie a anului trecut, ARES a preluat Cardiomed Cluj, lider în domeniul serviciilor clinice private din județ. Împreună, formează cea mai importantă rețea privată de investigații, diagnostic și tratament, cu focus pe cardiologie, din Cluj-Napoca. În prezent, rețeaua numără peste 160 de medici clinicieni și peste 30 de medici intervenționiști, cu competențe în cardiologie intervențională, electrofiziologie și radiologie intervențională, peste 25 de specialitati medicale, imagistică, oncologie, mică chirurgie, precum și tratamente intervenționale. Serviciile pot fi accesate de pacienți în clinicile de ambulator din strada Republicii nr. 17, Republicii nr. 30 și Galați nr. 2 și în spitalul de cardiologie ARES, din strada Republicii nr. 8. Inaugurarea clinicii din strada Galați nr.2 marchează continuarea investițiilor în Cluj, iar planurile ARES vizează dezvoltarea acestei rețele, pentru a adresa cât mai bine nevoile pacienților, cât mai aproape de aceștia.

ARES este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din România, oferind soluții terapeutice inovatoare de cardiologie și radiologie intervențională în București, Cluj-Napoca, Pitești, Constanța și Tulcea. Misiunea ARES în România este să asigure accesul unui număr cât mai mare de pacienți la tratamente inovatoare care păstrează integritatea corporală, cu accent pe cardiologie. În spiritul acestei misiuni, de-a lungul celor peste 10 ani de activitate, la ARES au avut loc 15 premiere naționale și internaționale. Din 2019, ARES este deținut de fondul american de investiții Highlander Partners. Pentru mai multe informații, consultați site-ul www.centrele-ares.ro.

Comenteaza