Polițistul din Ciurila cu INIMA MARE! Și-a sacrificat ziua liberă pentru șoferii înzăpeziți și a SALVAT o mămică cu 3 copii / Abia după miezul nopții și-a pupat fetele de noapte bună

Polițistul din Ciurila cu INIMA MARE! Și-a sacrificat ziua liberă pentru șoferii înzăpeziți și a SALVAT o mămică cu 3 copii / Abia după miezul nopții și-a pupat fetele de noapte bună
| Foto: Facebook / Ministerul Afacerilor Interne

Polițistul, Vlad Paven, de la Poliția Turda a salvat o mămică cu 3 copii, care rămăseseră înzăpeziți la Ciurila. Fapta omului legii a fost lăudată de Ministerul Afacerilor Interne.

„- Trebuie să plec, a zis Vlad.

- De ce? Nu ai zis că ești liber până mâine?

- Ba da, dar mă uit pe meteo. În Ciurila va începe să ningă puternic. Nu pot să-i las așa pe ai mei”, începe postarea făcută de MAI.

Agentul de poliție, Vlad Paven, se îndrepta, sâmbătă, 4 februarie, la familia lui în comuna Ciurila și unde era șef de post. Ajuns în comună, se făcuse deja seară, a observat mai multe mașini blocate pe panta drumul din cauza zăpezii. A oprit în afara drumul și a sunat o cunoștință din apropiere care avea un utilaj de deszăpezire.

„Veniți, vă rog, la intrarea în Ciurila. Sunt mai multe mașini blocate aici. Avem nevoie de ajutor”, a transmis Vlad șoferului de utilaj.

Între timp, Vlad a trecut pe la fiecare șofer în parte ca să-i liniștească și să le spună că un utilaj de deszăpezire este pe drum spre ei. „Sunt polițist, pot să dau o mână de ajutor”.

Într-o mașină se afla o femeie cu trei copii. Vlad a văzut-o mai îngrijorată și s-a îndreptat spre mașina acesteia. „Doamnă, nu vă faceți griji, totul o să fie bine!”.

Femeia l-a întrebat dacă cunoaște prin împrejurimi o pensiune să se cazeze împreună cu copiii ei pentru că îi este teamă să mai conducă pe vremea asta. Femeia venea de la Turda și a fost surprinsă de viscol în Ciurila.

„Nu avem aici nicio pensiune, dar vă garantez că imediat ce deblocăm drumul găsim o soluție, i-a spus Vlad, privind către copiii care erau și ei puțin speriați. Dacă aveți nevoie de un ceai, apă, mâncare, vă rog să-mi spuneți”.

Din cauza viscolului și ninsorii abundente, utilajele de deszăpezire au ajuns târziu la intrare în comună.

La scurt timp, când vremea s-a făcut mai bună, șoferii au fost atenționați că pot circula cu atenție. Agentul de poliție, Vlad Paven s-a apropiat de mașina femeii cu cei trei copii și a întrebat-o:

„- La Cluj trebuie să ajungeți?

- Da, acolo stăm, dar v-am zis, îmi este teamă să mai conduc de aici.

- Aveți încredere în mine? Pot conduce eu până la Cluj.

- Stați în Cluj?

- Nu, doamnă. Aici stau, dar vă conduc până acolo. Important este să fiți în siguranță, dumneavoastră și copiii”, scrie MAI.

După aproximativ o oră de condus, Vlad a oprit mașina la intrare în Cluj-Napoca. Femeia i-a mulțumit și l-a întrebat pe polițist cu ce se întoarce înapoi acasă în comuna Ciurila. „Mă descurc eu, a spus Vlad zâmbind. Să aveți grijă de copii!”.

Polițistul a ajuns acasă, la familia lui, în jurul orei 00:30.

„Fetițele lui dormeau, s-a apropiat de ele și le-a pupat pe frunte. Undeva, în Cluj, trei copilași dormeau liniștiți în patul lor datorită lui Vlad. La 6 dimineața, șeful de post s-a trezit și a plecat prin comună, să știe că și AI LUI sunt în siguranță”, încheie MAI postarea pe Facebook.

Gestul agentului de poliție i-a impresionat pe oameni. Femeia cu trei copii, pe care acesta a condus-o în siguranță în Cluj, i-a multumit public cu un mesaj pe Facebook.

Comenteaza