Mămică cu trei copii mici în mașină, rămasă blocată în zăpadă! Polițiștii clujeni au tractat-o cinci ore

Mămică cu trei copii mici în mașină, rămasă blocată în zăpadă! Polițiștii clujeni au tractat-o cinci ore

O mămică, aflată în mașină alături de cei trei copii ai săi, a rămas blocată pe străzile înzăpezite din centrul Ciurilei.

O femeie din Cluj a publicat pe grupul de Facebook „Info Trafic Jud. Cluj” o postare prin care le-a mulțumit polițiștilor care au ajutat-o, când a rămas blocată cu mașina în zăpadă. 

„ Nu stiu daca aceasta postare o sa fie aprobata, dar o las aici, tocmai pentru ca am vazut postate doar lucruri negative legate de caderea zapezii.

As dori sa ii multumesc din suflet Dl. politist din Ciurila - Vlad Paven, care astazi de la ora 7 seara pana la 23 a facut eforturi sa ne tracteze din centrul Ciurilei, total inzapezit! Ma deplasam din Ciurila spre Clui cu 3 copii mici in masina, sub 8 ani cand am ramas blocati in drumul inzapezit, peste 4 ore.

Impreuna cu colegii lui au coordonat utilajele de dezapezire si ne-au condus in siguranta pana la intrarea in Cluj.

Exista oameni minunati in lume, care isi fac treaba exemplar si sunt empatici, dand dovada de profesionalism si civism. Va multumesc dl. Paven si Politiei Cluj”, a scris femeia pe Facebook.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza