Viorica Dăncilă, la ieșirea de la urne: ”Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu înapoi"

Viorica Dăncilă, la ieșirea de la urne: ”Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu înapoi"

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a declarat că a votat pentru o Românie care să meargă "înainte, nu înapoi, spre vremuri în care nu aveam drepturi, nu aveam libertăţi".

"Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu înapoi, spre vremuri în care nu aveam drepturi, nu aveam libertăţi, pentru că toată puterea era în mâinile unui singur om. Am votat pentru un mandat la Cotroceni în care să vedem mai multă implicare, mai multă muncă, mai mult respect şi devotament pentru poporul român şi pentru interesele noastre naţionale. Am votat cu inima şi din inimă pentru România şi pentru români", a declarat Viorica Dăncilă, duminică, după ce şi-a exercitat opţiunea de vot la Colegiul Naţional "Sfântul Sava".

Întrebată de ce a ales, ca şi la turul I, să-şi exprime votul la o oră matinală, candidatul PSD a replicat: "Cine se scoală de dimineaţă ajunge departe, nu ?". Fiind întrebată dacă va câştiga alegerile, Dăncilă a spus: "Nu eu hotărăsc, românii hotărăsc, dar eu am încredere în români".

Viorica Dăncilă a fost aşteptată la secţia de votare de zeci de susţinători care i-au urat să ajungă preşedintele României.

Comenteaza