Video Vasile Dâncu către clujeni, înaintea alegerilor: „Să meargă la vot și să voteze conform conștiinței lor” / „Clujul are nevoie de personalități”

Vasile Dâncu către clujeni, înaintea alegerilor: „Să meargă la vot și să voteze conform conștiinței lor” / „Clujul are nevoie de personalități”

Candidatul nr.1 al PSD Cluj la Senat a ținut să le transmită un mesaj clujenilor înaintea alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Președintele Consiliului Național al PSD a afirmat la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) că la Cluj este nevoie de personalități și oameni puternici.

„Vreau să îi rog pe clujeni, în primul rând să meargă la vot și să voteze conform conștiinței lor. Apoi, să se gândească la oameni, să compare oamenii care candidează pentru diferite partide, să compare cariera, activitatea lor, lucrurile bune și rele pe care le știu despre ei și să gândească în funcție de asta.

De asemenea, eu cred că Clujul are nevoie de personalități, de oameni puternici care au dovedit de-a lungul timpului că știu să spună nu partidului lor și știu să-i angreneze în activitatea civică a unui oraș precum Cluj-Napoca și că îi pot reprezenta mai bine la București, indiferent de partidul politic”, a declarat la ZIUA LIVE Vasile Dâncu.

Sociologul a mai spus că a lucrat alături de administrația locală, cu toate că nu a fost administrație PSD, dar a colaborat cu „bună credință” pentru că este vorba despre cetățenii și interesele „comunității noastre”.

„Senatorii și deputații sunt ambasadorii comunității noastre la București. Ei trebuie să lucreze în folosul comunității. Într-un studiu făcut, 90% din clujenii întrebați pot să spună un singur reprezentat al lor în Parlament. Acest lucru este impardonabil și înseamnă că majoritatea au fost destul de tăcuți în Parlamentul României sau n-au venit să facă un raport public privind ceea ce fac ei în această zonă”, a precizat Dâncu.

Fostul ministru al informațiilor publice în Guvernul Năstase susține că, trebuie votat pentru echilbru, fiind nevoie și de o alternativă în Cluj, iar social-democrația le poate asigura o viață mai bună cetățenilor.

Comenteaza