USR și-a desemnat candidatul la Primăria Florești

USR și-a desemnat candidatul la Primăria Florești

Membrii Uniunii Salvați România (USR) Florești au desemnat prin vot secret candidatul filialei la primăria comunei.

Propunerea USR pentru Primăria Florești este Sergiu Leuce, un inginer constructor în vârstă de 37 ani, cu peste 10 ani de experiență în domeniul studiat, în conducerea echipelor și a unor proiecte de amploare.

“Sergiu este membru fondator al filialei USR Florești, a avut numeroase intervenții politice și a fost activ implicat în acțiuni care au vizat comuna.

De la înființare, filiala USR Florești a fost mereu prezentă în viața politică a floreștenilor, iar Sergiu Leuce este cunoscut în Florești pentru atitudinea față de lipsa de viziune a încă primarului Horia Șulea, dar și pentru activitatea si propunerile acestuia. Unele dintre aceste propuneri sunt astăzi preluate atât de administrație cât și de alți politicieni locali”, conform conducerii filialei

"Am organizat alegeri ținând cont de măsurile de siguranță necesare, avem cea mai pregătită echipă, cu unii dintre cei mai buni oameni. Sergiu este cu siguranță, cel mai potrivit om pentru Florești", a declarat Larisa Șenilă, președinte USR Florești.

Comenteaza