USR și-a desemnat candidatul pentru primăria Florești. Cine este alegerea surprinzătoare

USR și-a desemnat candidatul pentru primăria Florești. Cine este alegerea surprinzătoare
| Foto: Facebook.com/Flaviu Udrea

Candidatul USR pentru primăria celei mai mari comune din țară este consilierul local Flaviu Udrea.

În vârstă de 35 de ani, Flaviu Udrea este același candidat pe care l-a avut USR și în 2020 la Florești, doar că pe atunci formațiunea politică se numea USR-PLUS, iar Udrea provenea din aripa PLUS a partidului.

Candidatul USR a reușit la alegerile locale din 2020 o clasare meritorie pe locul 2, acumulând peste 3.000 de voturi, în spatele actualului edil Bogdan Pivariu,  dar peste fostul primar condamnat Horia Șulea.

Alegerea USR este surprinzătoare deoarece Flaviu Udrea a fost numit consilier local al comunei Florești abia anul trecut, după ce Sergiu Leuce a demisionat.

Era probabil de așteptat ca nume precum Lucian Contraș, care este liderul organizației USR Florești, sau consilierii Dan Dehenes or Marius Todoran să se lupte pentru fotoliul de primar al Floreștiului. Cei din urmă au fost cei mai aprigi contestatari ai primarului Pivariu, intrând deseori în clinciuri verbale cu acesta în ședințele de consiliu local. Cel mai probabil, scorul bun obținut de Udrea la alegerile din 2020 a cântărit decisiv în luarea deciziei.

Flaviu Udrea este absolvent al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și activează de ani buni în domeniul IT-ului.

Comenteaza