Șulea s-a dat cu „stânga”. Are sprijinul PSD pentru Primăria Florești la alegeri: „Îi susținem programul”

Șulea s-a dat cu „stânga”. Are sprijinul PSD pentru Primăria Florești la alegeri: „Îi susținem programul”
| Foto: Facebook/HoriaSulea

Până la urmă, bătălia pentru fotoliul de primar în cea mai mare comună din țară se va da între Stânga și Dreapta, adică între Horia Șulea, care a reuşit să obţină susținerea PSD, și candidatul PNL, Bogdan Pivariu.

Primarul din Florești, Horia Șulea, și-a depus candidatura ca și independent pentru un nou mandat de primar la alegerile locale din 27 septembrie, după ce liberalii nu l-au mai lăsat să candideze din cauza condamnării penale pe care edilul o are la activ. 

Şulea s-a reorientat şi a reuşit să bată palma cu foştii adversari de la PSD. Puiu Șumlea și Răzvan Cazacu, candidați pe lista PSD pentru Consiliul Local Florești, și-au arătat în mod public, pe rețelele de socializare, susținerea cu mesajul „PSD Florești susține primar Horia Șulea”.

ZIUA de CLUJ l-a contactat pe șeful PSD Cluj, Alexandru Cordoș, pentru a afla detalii despre parteneriatul dintre fostul liberal şi pesedişti.

„PSD Cluj susține programul candidatului independent Horia Șulea. Cred că acest program este pentru oameni, cum este și cel al nostru la nivelul județului Cluj, acestea se aseamănă foarte mult și de aceea îl susținem.

Noi am depus la Florești doar liste de consilieri locali și sperăm ca la Florești să avem un rezultat bun care să ne poziționeze ca o organizație serioasă pentru cetățeni”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ președintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Acesta a mai spus că, în cazul în care Horia Șulea va câștiga un nou mandat de primar la Florești, imediat după alegeri, în funcție de numărul consilierilor pe care social-democrații îi vor avea, vor avea loc negocieri pentru o majoritate în consiliul local.

Horia Șulea, primarul Floreștiului, a fost suspendat din toate funcțiile pe care le deținea în PNL în luna ianuarie a acestui an, după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu pentru efectuarea unor plăți nelegale a serviciilor de curățenie stradală și deszăpezire din comuna pe care o conduce.

Liberalii au mers, la Floreşti, pe mâna tânărului viceprimar Bogdan Pivariu.

Comenteaza