Șoșoacă a părăsit sala de plen la discursul lui Zelenski şi spune că Parlamentul României ar avea obligația să-l invite și pe Putin

Șoșoacă a părăsit sala de plen la discursul lui Zelenski şi spune că Parlamentul României ar avea obligația să-l invite și pe Putin

Senatoarea Diana Șoșoacă a ieșit din sala de plen a Parlamentului României în momentul în care președintele ucrainean Volodimir Zelenski a început discursul. Aceasta spune că şi Putin ar trebui invitat la un discurs în Parlamentul autohton pentru a păstra echidistanţa. 

Senatoarea Diana Șoșoacă a acuzat că discursul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski ar fi o înregistrare, nu un discurs în direct şi a părăsit sala de plen. 

 „S-au încălcat toate normele de drept internațional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiți la o înregistrare.

Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleși față de poporul român și este lipsa de bun simț a Ucrainei cu granițele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună… Slava… vecinilor? Nu pot să asist la așa ceva”, a spus Diana Șoșoacă.

Șoșoacă a mai spus că ar trebui invitat și Vladimir Putin să se adreseze deputaților și senatorilor.

„Odată ce l-a invitat pe domnul Zelenski să vorbească în Parlamentul României, normal ai avea obligația să-l inviți și pe Putin. De ce? Ca să se păstreze echidistanța, nu pentru că ții cu Rusia sau cu Ucraina”, a spus Șoșoacă într-o postare live pe Facebook.

Aceasta a numit intervenţia preşedintelui Zelenski o "părcărie din Parlamentul României" şi un act de "înaltă trădare a României". Şoşoacă a numit în postarea ei parlamentul României un "parlament al trădării", iar pe preşedintele Zelenski un "actoraş".  

Comenteaza