Schimbare la șefia USR Cluj. Cine este noul președinte al filialei județene

Schimbare la șefia USR Cluj. Cine este noul președinte al filialei județene
| Foto: Facebook.com/USR Cluj

Membrii USR din județul Cluj și-au ales, duminică, noua conducere a filialei județene.

Tânărul avocat Radu Chirilă a câștigat alegerile interne în fața fostului lider al filialei județene, Cătălin Sălăgean, și a devenit astfel noul președinte al USR Cluj. Totodată, acesta va și copreședinte al USR-PLUS Cluj, alături de liderul PLUS Cluj, Sergiu Hossu.

ZIUA de CLUJ l-a contactat pe fostul președinte pentru a afla mai multe detalii despre ultimele evenimente din partid. „Radu Chirilă este noul președinte al USR Cluj. Doar noi doi am fost în competiție, scorul a fost de undeva la 110 la 87, ceva de genul, destul de apropiat. Eu am primit un mandat în Biroul Județean al USR Cluj, am rămas într-unul din forurile de conducere”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ, Cătălin Sălăgean.

În Biroul Județean al USR Cluj au mai intrat George Trif, fostul președinte al USR Cluj-Napoca, Alexandra Oană, fostul senator Mihai Goțiu, care va fi și vicepreședinte al filialei județene și Elena Muscă, care este consilier județean.

Noul președinte al USR Cluj nu a putut fi contactat până la această oră.

Radu Chirilă, în vârstă de 32 de ani, este de profesie jurist, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai și este membru în Baroul Cluj. Acesta a candidat la Camera Deputaților, în 6 decembrie, din partea USR-PLUS Cluj, dar nu a reușit să intre în Parlamentul României.

Sâmbătă, 6 februarie, au avut loc alegerile interne din cadrul organizației municipale USR Cluj-Napoca. Și aici s-a produs o schimbare, istoricul Iakob Attila a câștigat alegerile și i-a luat locul IT-istului George Trif, care nu a mai candidat pentru un nou mandat.

Comenteaza