Advertorial Remus Lăpușan: „Petardele electorale de îngrășat voturile PNL în ajunul alegerilor nu țin în Cluj!”

Remus Lăpușan: „Petardele electorale de îngrășat voturile PNL în ajunul alegerilor nu țin în Cluj!”

Remus Lăpușan, candidatul PRO România la președinția Consiliului Județean Cluj, este indignat de declarațiile lui Alin Tișe din perioada campaniei electorale, acesta din urmă promițând că va realiza în viitorul mandat de președinte al Consiliului Județean aceleași obiective pe care le-au promis PNL și PDL încă din 2007:

˝Domnul Alin Tișe ne jignește pe toți atunci când vine în fața noastră și ne prezintă programul său de guvernare. Domnule Tișe, memoria socială o fi slabă în general, dar chiar și așa ceea ce faceți dumneavoastră acum este prea mult! Nu ați luat în calcul că aceste proiecte la care vă referiți sunt extrem de importante pentru locuitorii acestui județ, iar atunci când te interesează și te afectează direct ceva, ții minte! Petardele electorale de îngrășat voturile în ajunul alegerilor nu au cum să aibă efect în județul Cluj! După atâția ani în care spuneți că v-ați preocupat de clujeni, ar fi trebuit să știți deja că noi, cei din Cluj, om fi molcomi, dar cu IQ-ul stăm destul de bine!˝, declară Remus Lăpușan.

Concret, Remus Lăpușan se referă la câteva proiecte mari de dezvoltare a județului, care trenează de mai bine de zece ani – timp în care administrația locală a fost condusă de PDL și PNL, și care acum apar din nou în proiectele de viitor ale lui Alin Tișe pentru Cluj:

-          Spital Regional: promis încă din 2007

-          Metroul: promis din 2008

-          Parc industrial Luna: promis din 2012

-          Parc industrial Feleacu: promis din 2012

˝Este o lipsă de respect față de noi toți. Acum, liberalii vin și ne promit marea cu sarea, dar să nu uităm că, în 2015, tot ei (PDL și PNL) sunt cei care au oprit lucrările la Autostrada Transilvania! Oricum, minciunile electorale nu au limite. Pe un pliant electoral al PNL, pe primul loc la capitolul realizări din ultimii 4 ani este trecut faptul că județul Cluj este primul din țară la absorbția de fonduri europene. Întâmplarea face că săptămâna trecută a fost publicat un studiu tocmai pe această temă, iar Clujul se află pe locul 4 – așa a fost de ani buni, după Ilfov, Tulcea și Bistrița-Năsăud! Ce-o fi asta, domnule Tișe?˝

(mai multe informații privind studiul despre performanța județelor în ceea ce privește atragerea de fonduri europene se regăsesc in linkul următor: https://psnews.ro/cum-sunt-atrase-fondurile-europene-in-romania-bistrita-nasaud-a-luat-dublul-banilor-fata-de-bucuresti-434868/)

Advertorial publicat la comanda partidului PRO România Cluj
Comenteaza