Rareș Bogdan l-a propus pe Buda la Agricultură. Cîțu i-a dat replica: "Remanierea este strict atributul constituțional al premierului, deci te rog..."

Rareș Bogdan l-a propus pe Buda la Agricultură. Cîțu i-a dat replica: "Remanierea este strict atributul constituțional al premierului, deci te rog..."

Eurodeputatul Rareș Bogdan l-a atacat pe ministrul Agriculturii, clujeanul Adrian Oros, unul dintre susținătorii declarați ai lui Ludovic Orban, la Conferința alegerilor din Organizația PNL Cluj de ieri seară. 

În discursul său pe scenă, Rareș Bogdan a spus că  Daniel Buda (europarlamentar și președintele reales al PNL Cluj) ar fi un bun ministru al Agriculturii, lăsând să se înțeleagă că speculațiile privind intenția de remaniere a ministrului Adrian Oros ar avea fundament.

„Daniel Buda este printre puținii europarlamentari care are o imagine incredibilă și extrem de respectată la Comisia Europeană și în Parlamentului European. Dau un breaking-news astăzi: în orice moment, pentru această țară, acest om ar fi un excepțional ministru al Agriculturii”, a lansat săgeata Rareș Bogdan citat de g4media.ro

Mai târziu, când premierul Florin Cîțu și-a chemat pe scenă susținătorii, i-a reamintit lui Rareș Bogdan că nu e „constituțional” să se pronunțe el despre remanierea guvernamentală.

„Rareș, trebuie să-ți fac un comentariu. Așa cum am spus de fiecare data, și pentru cei din USR PLUS, și pentru președintele PNL, remanierea este strict atributul constituțional al premierului, deci te rog…”, a spus Cîțu.

Poza noua 07.08.2018

loading...
Comenteaza