Rareș Bogdan l-a propus pe Buda la Agricultură. Cîțu i-a dat replica: "Remanierea este strict atributul constituțional al premierului, deci te rog..."

Rareș Bogdan l-a propus pe Buda la Agricultură. Cîțu i-a dat replica: "Remanierea este strict atributul constituțional al premierului, deci te rog..."

Eurodeputatul Rareș Bogdan l-a atacat pe ministrul Agriculturii, clujeanul Adrian Oros, unul dintre susținătorii declarați ai lui Ludovic Orban, la Conferința alegerilor din Organizația PNL Cluj de ieri seară. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În discursul său pe scenă, Rareș Bogdan a spus că  Daniel Buda (europarlamentar și președintele reales al PNL Cluj) ar fi un bun ministru al Agriculturii, lăsând să se înțeleagă că speculațiile privind intenția de remaniere a ministrului Adrian Oros ar avea fundament.

„Daniel Buda este printre puținii europarlamentari care are o imagine incredibilă și extrem de respectată la Comisia Europeană și în Parlamentului European. Dau un breaking-news astăzi: în orice moment, pentru această țară, acest om ar fi un excepțional ministru al Agriculturii”, a lansat săgeata Rareș Bogdan citat de g4media.ro

Mai târziu, când premierul Florin Cîțu și-a chemat pe scenă susținătorii, i-a reamintit lui Rareș Bogdan că nu e „constituțional” să se pronunțe el despre remanierea guvernamentală.

„Rareș, trebuie să-ți fac un comentariu. Așa cum am spus de fiecare data, și pentru cei din USR PLUS, și pentru președintele PNL, remanierea este strict atributul constituțional al premierului, deci te rog…”, a spus Cîțu.

Poza noua 07.08.2018

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza