Rareș Bogdan, de ziua națională a României: „Patriotismul este un mod de viață”

Rareș Bogdan, de ziua națională a României: „Patriotismul este un mod de viață”
| Foto: Facebook.com/Rares Bogdan

Europarlamentarul PNL a ținut să transmită urări și un mesaj tuturor românilor de 1 decembrie.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Rareș Bogdan le urează românilor la mulți ani și subliniază ideea unei Românii europene. 

Trăiască România și mulțumiri celor care îi onorează numele și prestigiul, pentru că astăzi despre aceasta este vorba, nu despre o zi în care fluturăm bine intenționați mesaje virtuale frumoase ca formă dar pentru mulți, din păcate, fără conținut. Patriotismul este un mod de viață, este o cultură profundă care inspiră un mod de comportament responsabil, solidar, atitudini motivate de curajul înaintașilor și a celor care au scris cu sângele lor paginile de istorie ale neamului.

Poza noua 07.08.2018Modelele celor care au crezut în energia și puterea acestui neam nu ne exonerează de la rolul pe care trebuie să ni-l asumăm azi făcând astfel ca și noi peste ani să fim modele pentru cei care vor urma. Trăiască România europeană și toți românii care cultivă sentimentul omeniei, al patriotismului, al valorilor perene neamului nostru și sunt adevărați ambasadori de imagine ai Romaniei în lume! 

La mulți ani, România! La mulți ani, Români! Cu gânduri alese și suflet către suflet pentru toți cei care simt românește”, a scris eurodeputatul pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza