Premierul Ciolacu, despre amânarea deciziei pe tema comasării alegerilor: „Nu m-a întrebat nimeni pe stradă de comasare”

Premierul Ciolacu, despre amânarea deciziei pe tema comasării alegerilor: „Nu m-a întrebat nimeni pe stradă de comasare”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, marţi, că discuţiile în coaliţie nu s-au blocat, fiind luate mai multe decizii în ultima întâlnire, dar nu s-a ajuns la un consens privind comasarea alegerilor din cauza ”specificului fiecăruia”.

Liderul social-democraților a fost întrebat, marţi, de ce s-au blocat discuţiile de luni din coaliţie şi a răspuns: ”Am luat decizii, pe ce avem urgenţe legislativ, cum este situaţia financiară”.

”Dumneavoastră când aţi mers pe stradă v-a întrebat cineva de comasare? Pe  mine nu m-a întrebat nimeni”, a adăugat premierul, potrivit news.ro.

Întrebat dacă s-a discutat despre renunţarea la Primăria Capitale, astfel încât PNL să susţină candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Ciolacu a afirmat: ”Nu a condiţionat nimeni nimic (...) Eu nu-l jignesc pe Nicolae Ciucă, deci nu-i voi cere niciodată ca PNL să renunţe la un candidat, în favoarea PSD şi nici Nicolae Ciucă nu mi-ar cere acest lucru, pentru că m-ar jigni”.

De asemenea, întrebat unde PNL şi PSD nu s-au înţeles în legărură cu comasarea alegerilor, Ciolacu a afirmat: ”Specificul fiecăruia şi nu avem toate informaţiile cum se vor desfăşura aceste alegeri ţinând cont că sunt suprapuse. Să nu cumva să încurcăm (...) să viciem lucrurile”.

Premierul a precizat că AEP face o analiză legislativă în această perioadă.

Comenteaza