Nume noi și nume vechi pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj (SURSE)

Nume noi și nume vechi pe lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj (SURSE)

Social democrații clujeni au stabilit lista celor care își doresc un fotoliu de consilier local la Cluj-Napoca, la alegerile din luna iunie.

Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Cluj-Napoca este deschisă de Aurelia Cristea, care este și candidatul Primăria Cluj-Napoca, au declarat pentru ZIUA de CLUJ surse din partid.

Aurelia Cristea este urmată de Ovidiu Săcară, președintele PSD Cluj-Napoca, antreprenorul Radu Lupaș, Raluca Sandu, lector universitar la UBB Cluj, și Dan Morar, care mai are în CV-ul politic un mandat de consilier local.

PSD Cluj va valida, în cursul acestei săptămâni, și lista pentru Consiliul Județean. Deocamdată, pe aceasta se regăsesc, potrivit acelorași surse, Alexandru Cordoș, candidatul PSD Cluj la șefia Consiliului Județean, Remus Lăpusan, fost consilier județean, Laura Pop-Chiorean, actual consilier județean, Valentin Cuibus, actual consilier județean, Andrei Bradea, consilier local din Dej, și Luana Șerban, președinte al Organizației de Tineret.

Pe listă se va regăsi, totodată, un reprezentant al pensionarilor.

Reamintim că Biroul Politic Județean al PSD Cluj a validat deja toate candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj și pentru funcțiile de primari în cele cinci municipii, orașul Huedin și cele 75 de comune.

Astfel, la președinția Consiliului Județean va candida secretarul general al organizației, Alexandru Cordoș, la Primăria Cluj-Napoca va candida fostul ministru Aurelia Cristea, la Primăria Turda PSD îl trimite pe Răzvan Ciortea, la Primăria Câmpia Turzii l-a desemnat pe Petre Pop, la Dej merge pe mâna lui Mircea Biban, candidatul PSD pentru Primăria Gherla este Vasile Băgăcean, în timp ce la Huedin în cursa pentru fotoliul de primar social-democrații mizează pe consilierul local Oana Goga.

Comenteaza