Deputat de Cluj: „Am simțit un pic de greață ieri, în Parlament”

Deputat de Cluj: „Am simțit un pic de greață ieri, în Parlament”
| Foto: Facebook.com/radu.i.molnar

Deputatul alianței USR-PLUS Cluj, Radu Molnar îi ia apărarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după ultimele evenimente.

În urma incendiului de la Institutul „Matei Balș” din Capitală mai multe voci, în special din partea social-democraților i-au cerut demisia ministrului Sănătății al USR-PLUS, Vlad Voiculescu. Deputatul clujean, Radu Molnar, într-o postare pe rețelele de socializare susține că Voiculescu are o misiune foarte grea, să repare ce au făcut cei care au fost la „putere”, timp de 30 de ani.

„Probabil ați văzut cu toții pancartele negre cu care PSD cerea demisia lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății. Nu voi comenta acțiunea politică. Sunt în opoziție, asta vor face 4 ani de acuma încolo - moțiuni si cereri de demisie.

Dar nu pot să nu mă gândesc la cât de ipocriți sunt, totuși, oamenii aceștia. PSD a patronat sistemul de sănătate din România cel mai mult în ultimii 30 de ani. Spitalul Balș a fost condus ca o moșie de un actual membru de-al lor. Și acum ei vin și cer demisia ministrului care e în funcție de numai 2 luni de zile.

Mă întreb ce fel conștiința trebuie să ai ca să poți ignora partea majoră de vină a propriului tău partid în tragediile care duc la atâția morți în spitalele din România și să dai vina pe noul venit care nu a avut timp să înceapă nici o reformă.

Mi-a fost puțin greață. Mirosul de ipocrizie era prea puternic. Puțin, foarte puțin, PSD a fost forțat să se reformeze cu ocazia alegerilor din decembrie. Au renunțat la unii dinozauri cum sunt Nicolicea, Iordache și alții. Dar mai au mult de mers. Nu sunt deloc convins că vor reuși vreodată. Vlad Voiculescu, în schimb, are o misiune foarte grea în față. Să întoarcă 30 de ani de anti reforme. Sper doar ca 4 ani sa fie suficienți”, a scris Molnar pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza