Video Cum arată portretul viitorului Prefect de Cluj / Primele nume confirmate

Cum arată portretul viitorului Prefect de Cluj / Primele nume confirmate

Partidele din coaliție au decis ca la Cluj să fie prefect PNL. Daniel Buda, liderul liberalilor clujeni, a confirmat câteva nume care se „luptă” pentru a-și adjudeca această funcție.

Liderul PNL Cluj a spus, la ZIUA LIVE, (VIDEO la finalul articolului) ce condiții trebuie să îndeplinească cel care va fi numit în funcția de prefect.

„Partidul încă nu a luat o decizie în acest sens, anume nominalizarea unei persoane care să obțină funcția de prefect. Pot să le garantez clujenilor că vom veni cu o persoană responsabilă și o persoană care să aibă aptitudinile și capacitățile necesare să ocupe această funcție. Își va exercita atribuțiile cu bună credință și cu înaltă responsabilitate față de actul de guvernare local.

Nu avem încă o nominalizare, sunt și acele persoane despre care s-a speculat, pot fi și altele care sunt membri ai PNL. La momentul la care vom face nominalizarea vom informa opinia publică. În momentul de față nu avem un nume care să spunem că acesta este”, a declarat, la ZIUA LIVE, europarlamentarul Daniel Buda.

Numele la care a făcut referire Buda sunt următoarele: șeful Direcției de Dezvoltare Locală din Primăria Cluj-Napoca, Ovidiu Cîmpean, care are parte de o susținere importantă din partea lui Emil Boc. Al doilea este chiar actualul subprefect Irina Munteanu, care a fost apreciată de către liberalii clujeni pentru munca sa de subprefect. Cel de-al treilea nume speculat este cel al Mariei Forna, consilier județean și lider al organizației de tineret a PNL Cluj.

Reamintim că, partidele din coaliţie au finalizat, luni seară, discuţiile referitoare la împărţirea posturilor de prefect şi au convenit că PSD va avea 20, PNL 17 şi UDMR 4. Prefectura Cluj a fost printre cele mai disputate, iar în cele din urmă a revenit liberalilor.

Comenteaza