Corina Crețu, la Cluj: „Ne aflăm într-un oraș unde există discrepanțe sociale foarte mari”

Corina Crețu, la Cluj: „Ne aflăm într-un oraș unde există discrepanțe sociale foarte mari”

Europarlamentarul Corina Crețu a venit, vineri, la Cluj-Napoca, pentru a-și susține colegii din PRO România în vederea alegerilor locale de duminică.

Fostul comisar european a vorbit despre candidații partidului la cele mai importante funcții din județul Cluj.

„Am venit la Cluj pentru a-mi exprima sprijinul și susținerea pentru PRO România, pentru Remus Lăpușan la președinția Consiliului Județean și Dan Codrean la Primăria municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, mă voi întâlni și cu candidații din celelalte comune din județ.

Mă bucur să văd că avem candidați oameni profesioniști, cu viziune, care știu nevoile comunităților și a oamenilor. Fiecare are un plan de dezvoltare. Sunt convinsă că un scor cât mai bun pentru PRO România la alegeri va conduce la crearea unei echipe puternice”, a declarat europarlamentarul, Corina Crețu.

Aceasta a precizat că a văzut planul de dezvoltare al municipiului Cluj-Napoca și s-a bucurat pentru că sunt proiecte importante, care pot fi realizate doar cu ajutorul fondurilor europene.

„De asemenea, mă bucur că în programul PRO România sunt foarte mult promovate produsele locale, care sunt atât de cunoscute. Există și o componentă socială foarte importantă pentru asigurarea dezvoltării și îmbunătățirii oamenilor, în special a celor vulnerabili.

Ne aflăm într-un oraș unde există discrepanțe sociale foarte mari. Sunt oameni care au reușit în această perioadă, dar și oameni care din păcate nu au reușit să țină ritmul de dezvoltare și aceste discrepanțe, după părerea mea, trebuie atenuate printr-un plan foarte bine gândit”, a adăugat Corina Crețu.

Ea a mai afirmat că ar fi sperat ca până în acest an, Spitalul Regional de Urgență din Florești să fi fost inaugurat deoarece a avut fonduri europene puse „deoparte” încă din anul 2015.

În luna martie 2019, Corina Crețu a părăsit Partidul Social Democrat și s-a înscris în PRO România.

Comenteaza