News alert Comasarea alegerilor rămâne în aer. Liderii PSD și PNL nu au ajuns la un acord / Care ar fi mărul discordiei

Comasarea alegerilor rămâne în aer. Liderii PSD și PNL nu au ajuns la un acord / Care ar fi mărul discordiei
| Foto: tvrinfo.ro

Liderii coaliţiei nu au ajuns, luni, la un acord privind comasarea alegerilor, astfel că este posibil ca cele patru runde de alegeri să aibă loc la termen.

Ședința s-a încheiat fără nici un rezultat, potrivit surselor G4Media. Delegațiile conduse de Macel Ciolacu și Nicolae Ciucă nu au ajuns la un numitor comun privind comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare.

PSD le-a cerut liberalilor, la schimb pentru comasarea alegerilor, stabilirea unui calendar complet pentru toate cele patru rânduri de alegeri, potrivit unor surse social-democrate.

Principala neînțelegere dintre cele două partide se referă la candidaturile la prezidențiale. Nici PSD, nici PNL nu renunță la candidatura proprie la alegerile prezidențiale, scrie g4media.ro.

O nouă ședință a coaliției va avea loc, cel mai probabil, la sfârșitul acestei săptămâni.

Liderii coaliției PSD – PNL s-au întâlnit luni de la ora 16.00 la sediul guvernului pentru a discuta despre cele patru rânduri de alegeri din acest an. E a doua încercare a liderilor din cele două partide de a ajunge la o înțelegere după eșecul de săptămâna trecută.

Comenteaza