Video Alin Tișe îi face praf pe angajații din ministere: „Sunt foarte mulți proști”

Alin Tișe îi face praf pe angajații din ministere: „Sunt foarte mulți proști”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean Cluj pune tunurile pe angajații din ministere, pe care îi consideră nepregătiți, lipsiți de experiență sau chiar proști. De asemenea, Alin Tișe nu este mulțumit nici de activitatea miniștrilor Partidului Național Liberal.

Liderul forului administrativ județean clujean a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre cum se „mișcă” lucrurile în cazul unor proiecte la București și de ce apar dificultăți saju chiar blocaje.

„Nu vreau să spun în spațiul public toate demersurile și toate certurile pe care le am cu mulți de la București, care în paranteză fie spus: sunt foarte mulți proști. Nu toți sunt de rea credință, dar sunt foarte mulți proști prin ministere. Ăsta este adevărul. Prin anumite funcții sunt unii oameni care nu înțeleg sistemul nici astăzi. Din păcate, nu reușim să-i convingem că dacă tu ai un proiect valoros el trebuie să fie finanțat indiferent câte ai”, a declarat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Șeful CJ Cluj este nemulțumit de activitatea miniștrilor PNL

„Nu sunt mulțumit. Am spus-o în multe ședințe, chiar am vorbit și cu premierul Ciucă pe anumite domenii. Am avut probleme uriașe cu decontarea facturilor. Nu știau ce minister să ne prelucreze facturile și să ne dea banii. Aveam de luat 80 de milioane de lei și ne spuneau că n-au personal, că au mutat oamenii dintr-o parte în alta.

Nu pot fi mulțumit de activitatea acestor ministere. La fel nu pot fi mulțumit de unii care apar pe televizor și se demonstrează că nu cunosc domeniul respectiv. Nu vreau să nominalizez. Am spus-o și în interior de multe ori. Nemulțumirile nu sunt doar ale mele. Eu vorbesc și cu primarii.

Gândiți-vă când am o discuție cu un ministru sau un secretar de stat, care n-a fost ales niciodată în viața lui sau nu înțelege lucrurile, e foarte greu să lucrezi cu ei. E foarte dificil să funcționezi cu oameni care, unii nu au experiență sau alții sunt proști”, a adăugat Tișe.

Comenteaza