News alert Foto Alin Tișe cere prefect PNL la Cluj și amenință cu demisia din partid: „Negocierile politice nu au ținut cont de competență și profesionalism”

Alin Tișe cere prefect PNL la Cluj și amenință cu demisia din partid: „Negocierile politice nu au ținut cont de competență și profesionalism”
Alin Tişe | Foto: facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe le solicită premierului Florin Cîțu și liderului PNL Ludovic Orban să numească un liberal în funcția de prefect al județului Cluj.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Liderul forului administrativ județean le-a trimis câte o scrisoare deschisă celor doi lideri ai PNL. Tișe susține că demersul său este susținut de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni și vrea schimbarea prefectului de Cluj, care după numirea lui Mircea Abrudean ca secretar general adjunct al Guvernului, va fi preluat de către tânărul avocat Tasnádi Szilárd, din partea UDMR.

„Numirea noului prefect de Cluj este inadmisibilă pentru noi ca membri ai PNL Cluj. 

Spun asta în calitate de fost Prefect de Cluj, Senator și actualmente la al treilea mandat de Președinte al Consiliului Județean Cluj (din care două mandate ales prin vot direct de către cetățenii județului Cluj).

Negocierile politice nu au ținut cont de competență și profesionalism. PNL deținea postul de prefect de Cluj. Consecințele politice ale acestui gest pentru noi, ca partid politic, sunt de neimaginat aici la Cluj. Sunt anumite limite și în negocierile politice, chiar într-un Guvern de coaliție.

Foarte mulți clujeni și colegi de partid sunt în asentimentul meu că trebuie să luăm poziție fermă și fără echivoc. Eu am făcut-o, și o voi face, mergând până la demisia mea din PNL. Și nu voi fi singurul. Politica are și ea limite peste care nu ar trebui să trecem.

Vă solicit îndreptarea acestei enorme greșeli la Guvern și numirea ca Prefect de Cluj a unei persoane competente din PNL Cluj. Acest demers al meu este susținut de un număr de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni. Numărul celor nemulțumiți de această decizie este însă infinit mult mai mare”, se arată în cererea lui Alin Tișe.

Alin Tișe cere prefect PNL la Cluj și amenință cu demisia din partid: „Negocierile politice nu au ținut cont de competență și profesionalism”

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza