Alin Tișe amenință că își dă demisia din PNL: „Nu mai accept incompetenți și incapabili să mă conducă”

Alin Tișe amenință că își dă demisia din PNL: „Nu mai accept incompetenți și incapabili să mă conducă”
Alin Tişe | Foto: facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe spune că își va da demisia din PNL, dacă nu vor pleca nume precum fostul premier, Ludovic Orban, de la conducerea liberalilor.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Voi demisiona formal și public din PNL, dacă nu înțeleg sa plece incompetenții! Toți!”, a declarat Alin Tișe pentru Ziua de Cluj.

Într-o postare pe rețelele de socializare, liderul forului administrativ județean susține că nu este suficient ca doar Ludovic Orban să plece din fruntea liberalilor, ci se impune demisia tuturor celora care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL.

Cascadorii râsului politic. Noi va trebui să demisionăm, nu ei!
În ultima perioadă am văzut că se discută mult în PNL despre demisii din funcții, se cer capete și se caută responsabilii ultimelor rezultate la alegeri.

Sunt unul dintre cei care am criticat practicile din partid mai demult, mai întâi în partid, iar apoi în public.
Nu am fost un susținător politic de-al lui Ludovic Orban, deși, ca sa fiu sincer, mi-a propus sa fac parte din echipa lui în mai multe rânduri.

Unii dintre cei care acum îl critică au acceptat oscioarele aruncate doar ca să prindă o funcție în partid.
Eu, de atunci, am vrut o reformare a PNL și am susținut altă echipă.
Ludovic Orban, îmi place să cred, m-a dorit în echipa sa pentru munca și rezultatele activității mele. Dar am refuzat.

Politic, însă, DA, am multe în a-i reproșa. Dar, stimați colegi reformatori, nu vreau să înlocuiesc pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp. Sau pentru că are costume mai frumoase și este mai tânăr. Vreau oameni mai performanți politic în fruntea partidului! În toate funcțiile. Oameni care s-au bătut și au câștigat bătălii electorale la vot direct în fața cetățenilor.

Oameni care s-au validat politic și administrativ de-a lungul timpului, nu oportuniști, povestitori obosiți, politicieni de paie, oameni fără caracter. Oameni care au ceva concret de arătat și de spus. Nu oameni pe care nu îi votează nici propria lor familie. Nu oameni care stau la vânătoare de scaune și oscioare. Nu mă va putea conduce nimeni, niciodată, inferior politic.

Sunt deja de prea mulți ani în politică, am muncit enorm și nu mai accept incompetenți și incapabili să mă conducă.
Cum să reformezi o țară cu un partid nereformat condus de indivizi, unii dintre ei fără valoare politică, combinagii (dar bine orientați în gașca care trebuie sau susținuți de cine trebuie!)?!
Unii se urcă în aceste funcții, considerând ca le-au adus de acasă, de la mama lor, iar apoi doar cu SMURD-ul mai poți să îi dai jos.

Demisia lui Ludovic Orban nu e destul. Demisia tuturor acelora care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL se impune. Dar, tocmai pentru că unii sunt politicieni autentici, nu mă aștept ca cineva să demisioneze sau să-și recunoască vreo responsabilitate. Dragi colegi, cred că noi, cei mulți din partid care nu am participat la luarea deciziilor în PNL, suntem responsabili că i-am lăsat să ne conducă în acest mod. Și tot noi va trebui sa demisionăm.

Da, mă gândesc!

PS: Pentru cei din partid, unii proclamați reformatori, care se întreabă iar “cine mai e și ăsta?!”, atașez ultimul raport al activității mele. Poate vor să ne comparăm!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, președintele Consilului Județean s-a arătat nemulțumit că liberalii clujeni nu au fost consultați când Adrian Oros a fost numit ministru al Agriculturii peste capul organizației.

„Nu îmi amintesc să fi discutat în organizația Cluj susținerea vreunei persoane pentru postul de ministru. Ori să se fi supus la vot. Supunerea la vot în partid, a nominalizărilor, este o practică democratică, așa cum am fost supuși votului atât eu cât și primarii când am candidat la primării sau consiliul județean. Cineva crede că, prin susținerea unor persoane peste organizația Cluj, va reuși să pună mâna pe filiala Cluj. Ca și cum partidul acesta este doar al lor.

Așa știu să facă politică, pentru că așa au făcut toată viața și pentru că altfel nu pot, fiind impotenți politic. Organizația Cluj, dincolo de faptul că este cea mai performantă din țară, nu va putea fi condusă niciodată de nulități politice!”, spunea Alin Tișe, la finalul anului 2020.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza