ALEGERI LA CLUJ. Norica Nicolai: "Exit poll-urile sunt expresia unui conflict de interese"

ALEGERI LA CLUJ. Norica Nicolai:
Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a vorbit despre rezultatele exit poll-urilor, declarând că nu crede în ele, acestea fiind expresia unui conflict de interese care nu reflectă realitatea.

"Exit poll-urile sunt expresia unui conflict de interese între realizatorii lor și PSD. Aceste sondaje nu merită comentate; tot ce vom comenta vor fi rezultatele de mâine dimineața, de după numărătoarea paralelă. Fac un apel să nu se repete situația din 2008, când la exit poll-uri a ieșit un rezultat, iar a doua zi altul", a declarat Norica Nicolai la sediul PNL Cluj-Napoca, în cadrul unei conferințe de presă. 

Totodată, a precizat și faptul că în acest tip de sondaje votul diasporei nu este luat în seamă, iar rezultatul final este influențat și de votul acesteia. 

Legat de declarația președintelui PNL Crin Antonescu, care spunea că în cazul în care PNL-ul nu va obține 20% din voturi la alegerile europarlamentare, își va da demisia din partid, Norica Nicolai precizează: "Luni la ora 14:00 va avea loc biroul politic al partidului și atunci se va discuta și care este situația lui. Sunt convinsă că Antonescu, fiind un om de onoare, va pune în discuție subiectul. Ce va decide partidul vom vedea atunci". 

Atât Norica Nicolai cât și președintele interimar PNL Cluj, Horea Uioreanu consideră că PNL, în urma rezultatului la vot, va avea în jur de 7 europarlamentari. 

Comenteaza