Adrian Oros, în vizită la un centru de vaccinare din Cluj: Am trecut prin boala COVID-19, o formă destul de gravă, dar m-am vaccinat

Adrian Oros, în vizită la un centru de vaccinare din Cluj: Am trecut prin boala COVID-19, o formă destul de gravă, dar m-am vaccinat

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a vizitat, sâmbătă, centrul de vaccinare din comuna clujeană Floreşti, ocazie cu care a declarat că el a făcut o formă destul de gravă a bolii COVID-19, după care s-a vaccinat, împreună cu toată familia.

"Nu am mai fost până acum în acest centru de vaccinare, dar am mai fost în alte centre, şi atunci când eu m-am vaccinat. Mă bucur că floreştenii şi clujenii înţeleg cât de importantă este vaccinarea, practic, este singura soluţie realistă ca să ne reîntoarcem la viaţa pe care am avut-o înainte. Cel puţin pentru mine, personal, vaccinarea a reprezentat posibilitatea să-mi pot îmbrăţişa nepotul şi familia fără nicio problemă, posibilitatea să mă reîntâlnesc cu prietenii şi posibilitatea să mă reîntorc în mijlocul studenţilor mei. Cred că asta ne dorim cu toţii, să facem fiecare ce făceam înainte de a apărea această boală şi să ne reîntoarcem la viaţa dinainte", a declarat Adrian Oros la centrul de vaccinare din Florești.

Oros a menţionat că în luna decembrie a avut COVID-19 și că a făcut o formă "destul de gravă" a bolii.

"Spre bucuria mea vine lumea să se vaccineze, centrul arată foarte bine, medicii care lucrează acum aici sunt mulţumiţi de modul cum decurg lucrurile şi asta nu face decât să mă bucure, ca floreştean şi clujean. (...) Eu m-am vaccinat în luna ianuarie, în luna decembrie am făcut boala, am trecut prin această boală, a fost o formă, chiar dacă nu spitalizabilă, dar destul de gravă, zic eu, cel puţin aşa am simţit-o, şi atunci când am avut ocazia m-am vaccinat şi eu, şi toată familia", a mai spus ministrul.

Primarul comunei, Bogdan Pivariu, l-a însoțit pe ministrul Agriculturii în vizita pe care a făcut-o la Centrul de vaccinare din Floreşti.

"Sunt peste 18.000 de persoane care au trecut prin acest centru pentru a se vaccina şi eu felicit pe toată lumea şi chiar îi încurajez, pentru că este o armă importantă, cea mai importantă, cu care o să reuşim să câştigăm bătălia cu acest virus. (...) Oricine dorește să fie vaccinat în centrul de la Florești este binevenit", a declarat primarul Bogdan Pivariu.

loading...
Comenteaza