Caz șocant! Un bărbat a violat de zeci de ori o fetița pe parcursul a mai multor ani / Soția acestuia a fost implicată

Caz șocant! Un bărbat a violat de zeci de ori o fetița pe parcursul a mai multor ani / Soția acestuia a fost implicată

Un bărbat este acuzat că a violat mai multe minore cu vârste fragede, iar una dintre fetițe a fost constrânsă să întrețină relații intime cu acesta de nenumărate ori. Soția acestuia a fost la rândul ei implicată.

Un caz șocant a ieșit la iveală, în cursul zilei de vineri, 28 iulie 2023, la Cugir, județul Alba, fiind vorba despre un bărbat acuzat că a violat de mai multe ori o fetiță pe parcursul a mai multor ani.

De asemenea, bărbatul a comis o serie de fapte greu de descris în cuvinte, iar timp de ani buni acesta a violat mai multe minore, potrivit Alba24.

Bărbatul acuzat a fost arestat preventiv în urmă cu două luni, în data de 20 mai 2023, iar recent mai multe informații despre acest caz au fost făcute publice de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Totul a început când o femeie a anunțat autoritățile că fiica ei a fost abuzată sexual de către acest bărbat, iar oamenii legii au descoperit că nu este vorba doar de o singură victimă, ci de mai multe, toate minore.

Soția bărbatului a fost la rândul ei implicată. Aceștia au întreținut relatii sexuale în fața unor minore, conform sursei citate.  

“La data de 10.05.2023, Parchetul de pe lângă Jud. Alba Iulia a fost sesizat de către numita P.A.S, în calitate de mamă a persoanei vătămate minore A., cu privire la faptul că fiica sa a fost victima unui abuz de natură sexuală, comis în urmă cu aproximativ 5 ani. La data de 19.05.2023 a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului H.I.C., pentru comiterea infracțiunii de viol. 

S-a reținut astfel că, în perioada iulie 2017 – octombrie 2018, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate A. de a exprima un consimțământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (6 – 7 ani), H.I.C.(bărbatul în cauză) a întreținut cu aceasta acte de natură sexuală și un raport sexual. La data de 20.05.2023, procurorul a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de luare, față de inculpat, a măsurii preventive a arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă. 

Ulterior, la cererea procurorului, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus prelungirea măsurii preventive, cu câte 30 de zile, în prezent inculpatul fiind cercetat în stare de arest preventiv. În urma extinderii cercetărilor, din probatoriul administrat au rezultat următoarele:

  • În perioada ianuarie, 2019 – martie, 2023, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate B. de a exprima un consimțământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (8 ani la momentul de început), inculpatul H.I.C. a întreținut cu aceasta un număr de 14 acte de natură sexuală (ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală) și un număr de 17 raporturi sexuale, acte sexuale orale și alte acte de penetrare vaginală (ce intră în componența infracțiunii de viol); 
  • În perioada ianuarie, anul 2016 – martie, anul 2022, inculpatul a comis mai multe acte de natură sexuală și a întreținut un act sexual oral în prezența persoanelor vătămate minore C. și A, care în acele momente nu aveau împlinită vârsta de 14 ani.Unul din actele mai sus menționate a fost comis împreună cu soția sa, suspecta H.A.V., faptele întrunind elementele constitutive ale infracțiunii de coruperea sexuală a minorilor; 
  • În cursul anului 2022, în ciuda opoziției formulate de către persoana vătămată D., inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală; 
  • În perioada 2020 – februarie, anul 2023, în ciuda opoziției formulate de către persoana vătămată E, inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală. 

Având în vedere cele anterior descrise, prin ordonanța din data de 27.07.2023, procurorul a dispus extinderea acțiunii penale pentru comiterea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și coruperea sexuală a minorilor, fiecare dintre acestea având în componență mai multe acte materiale”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. 

Comenteaza