Pedeapsă uşoară pentru bărbatul din Arad care a ucis și incendiat copila de 4 ani a iubitei sale. La 40 de ani va fi liber

Pedeapsă uşoară pentru bărbatul din Arad care a ucis și incendiat copila de 4 ani a iubitei sale. La 40 de ani va fi liber

Crima din Arad din toamna anului trecut a îngrozit o ţară întreagă. Un bărbat de 23 de ani, drogat fiind, a ucis fetiţa de patru ani a concubinei sale, iar apoi a incendiat cadavrul lângă un cimitir din municipiul Arad.  

Pe fetița în vârstă de patru ani care a avut parte de o moarte violentă o cheamă Antonia. Iubitul mamei, care era consumator de droguri, a recunoscut în cele din urmă crima, după ce iniţial a minţit, declarând anchetatorilor că ar fi fost vorba despre un accident. 

Micuța Antonia a fost victima unui atac de furie al concubinului mamei sale în toamna anului trecut. Conform informațiilor apărute în presă, fetița a fost lovită cu capul de perete deoarece ar fi avut prea multă energie și ar fi vrut să se joace întruna, lucru care l-a deranjat pe iubitul mamei sale.

Bărbatul de 23 de ani, drogat fiind, a ucis fetiţa de patru ani, iar apoi a incendiat cadavrul lângă un cimitir din municipiul Arad. În timp ce o ducea pe copila ucisă în geamantan, ca să se debaraseze pe câmp de cadavru, criminalul l-a cărat după el şi pe băieţelul de trei ani al concubinei.  

Criminalul a fost condamnat de Tribunalul Arad, miercuri, la 17 ani şi patru luni de închisoare, ceea ce înseamnă că în jur de 40 de ani deja va fi liber. 

Totodată, instanţa a admis acţiunea civilă a părinţilor Antoniei, fetiţa ucisă. Astfel, inculpatul va trebui să plătească daune de 1.000.000 de euro mamei victimei şi 500.000 de euro tatălui natural. Banii vor fi plătiţi în lei la cursul zilei, iar toate bunurile mobile şi imobile ale inculpatului au fost puse sub sechestru.

Inculpatul a primit două pedepse, respectiv una de 16 ani şi opt luni de închisoare pentru violenţă în familie sub forma infracţiunii de omor şi a doua pedeapsă de doi ani de închisoare pentru profanare de morminte sau cadavre. Instanţa a decis să aplice pedeapsa cea mai grea, la care a adăugat o treime din a doua pedeapsă, rezultând 17 ani şi patru luni de detenţie.

Sentinţa nu este definitivă şi are drept de apel 10 zile de la comunicare, urmând să se judece mai departe la Curtea de Apel Timişoara, a informat miercuri Agerpres.

Comenteaza