Accident grav în Satu Mare. Un tânăr de 19 ani a fost zdrobit de locomotiva unui tren

Accident grav în Satu Mare. Un tânăr de 19 ani a fost zdrobit de locomotiva unui tren

Un accident rutier a avut loc sâmbătă noapte în Satu Mare, în urma căruia un tânăr de 19 ani a fost grav rănit.

Noaptea trecută, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea unei persoane, implicată într-un accident feroviar, între un autoturism și un tren, în cartierul Balta Blondă. 

La fața locului s-au deplasat 15 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, una de terapie intensiva mobilă, iar cea de-a doua cu echipaj de prim-ajutor, scrie Vasile Dale.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit în autoturism un tânăr în vârstă de 19 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Alte 2 victime, una de sex feminin, în vârstă de 18 ani respectiv una de sex masculin, în vârstă 20 de ani, s-au autoevacuat și au fost transportate cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale, potrivit antena3.ro.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza