17 ore de sechestru pentru o copilă de 5 ani. Tatăl său amenință că o ucide

17 ore de sechestru pentru o copilă de 5 ani. Tatăl său amenință că o ucide
| Foto: captura video - https://www.gandul.ro/

Un bărbat din Chiajna, judeţul Ilfov, s-a baricadat în locuinţă cu fiica sa de 5 ani, după ce şi-a agresat soţia şi a alungat-o din casă. Au trecut deja 17 ore de când acesta a amenințat câ îl va ucide pe copil și că apoi se va sinucide. 

După o dispută cu soția, un bărbat din judeţul Ilfov şi-a agresat soţia, iar apoi s-a baricadat în locuinţă cu copilul, în vârstă de cinci ani, a anunţat, joi seara, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

"La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu copilul minor, de 5 ani", se arată într-o informare transmisă de IGPR.

La faţa locului au intervenit poliţiştii din Ilfov, luptătorii SIAS, precum şi o echipaje din cadrul ISU. ”Principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranţa minorului", se mai menţiona în informarea IGPR de joi seara. 

Peste noapte negociatorii au cerut dovezi de la bărbat că fetița este încă în viață, au transmis Digi24 la Stirile Dimineții. Sunt 17 ore deja de când au loc negocieri între oamenii legii și individul care refuză să coopereze și nu  dă semne că ar vrea să o elibereze.

Acesta nu le solicită polițiștilor nimic și nu a cerut decât ca polițiștii să se îndepărteze de casă. Singurul lucru care îl repetă e amenințarea că își va omorâ copilul și apoi se va sinucide.

Potrivit informațiilor focuspress.ro,  acesta ar avea mai multe butelii în casă pe care amenință că le aruncă în aer. Casa este păzită de zeci de forțe de ordine.

Amintim că în luna martie a acestui an, un caz șocant al unui copil de un an care a fost sechestrat și apoi ucis de tatăl lui a avut loc în județul Alba. Bărbatul de 27 de ani s-a sinucis după ce și-a omorât copilul. 

CITEȘTE ȘI: Copilul ucis de tată în Alba Iulia nu a avut nicio șansă! Polițiștii ar fi intrat în apartament la 3 ore după apelul la 112

Comenteaza