Suicid în judeţul Cluj: Un bărbat de 48 de ani s-a spânzurat în curtea casei

Suicid în judeţul Cluj: Un bărbat de 48 de ani s-a spânzurat în curtea casei

Un bărbat de 48 de ani s-a spânzurat marţi seara, în localitatea Tritenii de Jos, din judeţul Cluj. Poliţiştii clujeni au deschis dosar de ucidere din culpă.

Nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest. Corpul neînsuflețit a fost găsit de vecinii care au alertat autoritățile. Bărbatul se întorsese recent din Spania, transmite turdanews.net

„La data de 30 august în jurul orei 20,15, polițiștii Secției 4 Poliției Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea locuinței sale din Tritenii de Jos.

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă , fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani pentru care medicii prezenți la fața locului au pronunțat decesul. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj Napoca pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Investigațiile sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza