WhatsApp-ul și-a revenit după câteva ore în care nu a funcționat

WhatsApp-ul și-a revenit după câteva ore în care nu a funcționat
| Foto: aa-w - Depositphotos.com

Serviciul de mesagerie Whatsapp a devenit funcţional, după aproape trei ore de la raportarea unor probleme de conectare de către utilizatori la nivel mondial, inclusiv în România.

Aplicaţia a devenit nefuncţională, marţi dimineaţa, în jurul orei 9:50, problema tehnică fiind semnalată nu doar în România.

Practic, în momentul în care utilizatorii trimiteau mesaje, apărea mesajul "se conectează" şi pictograma ceasului, dar conţinutul nu era trimis la destinatar.

Conform site-ului downdetector.ro, rapoartele utilizatorilor din România arătau că problemele cu accesarea Whatsapp au început la ora 9:48, iar la ora 10:34, numărul reclamaţiilor se apropia de 4.700.

În luna octombrie a anului trecut, utilizatorii reţelelor Whatsapp, Facebook şi Instagram, inclusiv cei din România, au fost afectaţi din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de Facebook.

La momentul respectiv, utilizatorii care au încercat să intre pe versiunea de desktop a WhatsApp au fost întâmpinaţi cu mesaje privind lipsa conectării "This site can't be reached" sau "Computer neconectat. Asiguraţi-vă că computerul dvs. are o conexiune activă la internet", în timp ce pe versiunea de aplicaţie mesajele nu se transmit.

Zeci de mii de utilizatori de Internet din România, Statele Unite, Mexic, Franţa, Norvegia, Grecia şi alte ţări au raportat, atunci, că nu au putut accesa serviciile Facebook şi Instagram.

Whatsapp este aplicaţia deţinută de Meta, compania-mamă a Facebook şi Instagram.

Comenteaza