Untold şi Electric, cele mai tari festivaluri din România. VEZI TOP 10 evenimente, restaurante, puburi şi cluburi din Cluj

Untold şi Electric, cele mai tari festivaluri din România. VEZI TOP 10 evenimente, restaurante, puburi şi cluburi din Cluj

A apărut topul celor mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri și evenimente din România. Un număr de 18 oraşe, între care şi Cluj, au parte de clasamente individuale, rezultate în urma votului publicului. 

Untold se situează pe primul loc la categoria evenimentelor naționale, Electric Castle este pe al doilea, iar Neversea e pe locul al treilea. Pe locul 1 la restaurantele din București se află Caru' cu Bere, în Cluj-Napoca e Livada, iar la Brașov a fost desemnat Restaurantul Sergiana. Mai multe AICI. 

TOP 10 Cluj

Restaureante: 1. Livada, 2. Marty, 3. Baracca

Recomandări arena bucătarilor: 1. Cabinet de vin & Cocotte, 2. Baracca, 3. Chios

Puburi: 1. Charlie, 2. Irish & Music Pub, 3. Joben 

Cafenele: 1. Meron, 2. Olivo, 3. Siters

Cluburi: 1. NOA, 2. Euphoria, 3. Form 

Festivaluri: 1. Untold, 2. Electric, 3. Jazz in the Park 

TOPUL integral AICI

Ghidul TOP 10 se află la prima ediție și prezintă preferințele cititorilor platformei de timp liber Zile și Nopți, care au votat cele mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri și evenimente din 18 orașe din România. S-a votat timp de o lună, iar Zile și Nopți a centralizat rezultatele și a realizat Ghidul TOP 10, o premieră pentru țara noastră.

Comenteaza