Untold şi Electric Castle pun oraşul Cluj-Napoca în topul celor mai bune destinaţii din lume pentru mileniali

Untold şi Electric Castle pun oraşul Cluj-Napoca în topul celor mai bune destinaţii din lume pentru mileniali

Festivalurile de tipul Untold şi Neversea atrag anual zeci de mii de turişti străini, iar unii dintre ei vizitează România pentru prima dată. Străinii vizitează ţara noastră pentru a face diverse tururi în natură, dar şi pentru a vizita obiective turistice precum Castelul Bran, Castelul Peleş, Cetatea Sighişoarei şi Transfăgărăşan.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cluj-Napoca se află pe locul 18 din 30 cele mai bune destinaţii din lu­me pentru mileniali, conform platfor­mei de rezervări muvtravel.com. Un factor important pentru care Clujul face parte din acest clasament este organizarea festivalurilor de muzică cunoscute atât pe piaţa locală, cât şi internaţională. Anual, festivaluri precum Untold, Electric Castle şi Neversea strâng zeci de mii de turişti străini în fiecare an, scrie zf.ro.

Edi Chereji, unul dintre organi­za­torii Untold şi Neversea, explică faptul că milenialii pun mai mult accentul pe a avea experienţe şi nu pe a deţine diverse lucruri, iar Untold oferă expe­rienţa unui festival de muzică care reuşeşte să aducă turişti străini care vizitează pentru prima dată România.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza