HOROSCOP de WEEKEND 23 - 24 februarie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 23 - 24 februarie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 23 - 24 februarie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 23 - 24 februarie 2019.

Berbec

Daca de obicei esti plin de energie, acum ti-e mai greu sa renunti la a mai sta in pat dimineata o vreme. Nu trebuie sa te grabesti, ai la dispozitie tot weekendul. Oricum, de mult nu ai mai petrecut doua zile doar lenevind.

Taur

Te pregatesti sa incepi un proiect mai mare si nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii, asa ca iti petreci tot weekendul cautand informatii. Trebuie sa tii cont de experienta celor care au trecut deja prin situatii similare.

Gemeni

Nu iti neglija sanatatea! Mereu ignori micile dureri de cap sau starile de oboseala pentru ca timpul nu iti permite sa te ocupi si de tine. Amana orice iti planuiai sa faci si profita de zilele libere din weekend sa te odihnesti mai mult.

Rac

Esti putin ingandurat. Iti pui tot felul de semne de intrebare privind cariera. Vrei sa iti dai seama daca faci ceea ce trebuie, daca esti la locul potrivit. Duminica te mai relaxezi. Te vezi cu niste prieteni vechi si simpatici.

Leu

Nu mai ai rabdare. Abia astepti sa ajungi unde ti-ai programat in urma cu cateva zile. Esti bine dispus pentru ca stii ca o sa ai ocazia sa faci ceva ce iti doreai de mult. Nu va fi un weekend usor, dimpotriva, dar merita efortul.

Fecioara

Sambata vei avea timp sa te odihnesti, insa duminica pregateste-te pentru tot felul de activitati solicitante. Ai acceptat sa participi la o actiune si acum nu mai poti da inapoi. Pana la urma, va fi distractiv.

Balanta

Vei avea cateva zile excelente din toate punctele de vedere. Prietenii si familia iti vor fi alaturi si veti petrece impreuna clipe minunae. Spre seara primesti o veste legata de o ruda plecata departe.

Scorpion

Stii exact ce vei face zilele urmatoare. Ai pus la punct un program si nu vrei sa faci nimic din ceea ce nu este cuprins in acesta. Nu te mira ca ceilalti te privesc ciudat. Prea esti obsedat de ordine.

Sagetator

Esti incapatanat. Primesti o invitatie in oras, dar nu o accepti din prima. Vrei sa fii curtat mai mult, desi nu este cazul. Acest comportament o sa provoace niste discutii cu cineva din familie. 

Capricorn

Esti foarte popular pe unde ajungi zilele astea. Toti te trateaza ca pe o vedeta, aproape ca ajungi sa ti se ceara autografe. Deja incepi sa crezi ca se intampla ceva ciudat. De vina e doar sarmul tau.

Varsator

Partenerul de viata are un aer mai misterios astazi. Iti pregateste o surpriza. Fa-ti bagajele, pentru ca e vorba despre o calatorie mai speciala. Asteapta-te la o mica escapada romantica.

Pesti

Pleci la kilometri buni distanta de casa pentru a petrece cateva ore in compania unor vechi prieteni. Desi va fi destul de obositor, intalnirea iti va face multa placere si te va incarca cu energie.

Comenteaza