HOROSCOP de WEEKEND 29 - 30 aprilie 2023

HOROSCOP de WEEKEND 29 - 30 aprilie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Te simţi blocat într-o zonă nefastă în care toate merg de-a-ndoaselea. Te cerţi cu oricine, pentru că aceste hopuri au un efect bulversant asupra ta şi reacţionezi agresiv atunci când ceva nu-ţi convine. Ai noroc că undeva în preajmă se află cineva care înţelege ce se întâmplă.

Taur

Cu calm şi cu răbdare, ideea care se naşte acum în mintea ta va prinde contur, totul e să nu ai pretenţia să dea roade imediat. E un demers de lungă durată, cu un consum major de energie, timp şi poate şi bani, dar roadele vor fi mai mult decât satisfăcătoare.

Gemeni

Nu ţine doar pentru tine ideile excelente care îţi vin în aceste zile, pentru că pot beneficia şi alţii de pe urma lor. Sunt soluţii inteligente la tot felul de probleme aparent minore, dar la care totuşi nu se găsea o cale de ieşire. O găseşti tu şi trebuie să o faci publică.

Rac

Orice lucru frumos se termină la un moment dat şi tot ce mai rămâne acum e un dor imens şi o nostalgie că s-a dus. E vremea unui rămas bun pentru că trebuie să părăseşti un loc în care te-ai simţit bine o vreme sau chiar să te desparţi de o fiinţă dragă.

Leu

Călătoriile sunt o sursă de stres, de aceea ar fi mult mai bine pentru tine dacă ai rămâne acasă în acest weekend prelungit, chiar dacă vei rata "petrecerea" de 1 mai. Traficul poate fi enervant, la destinaţie nu te aşteaptă condiţii prea bune de cazare şi nici anturajul nu e prea plăcut.

Fecioară

Situaţiile neprevăzute nu-ţi fac nici o plăcere. De altfel, se ştie că eşti zodia care urăşte schimbările pe nepusă masă, fiind o persoană mai precaută şi organizată. Aşteaptă-te aşadar la schimbări bruşte în jurul tău. Nimic nu se va desfăşura conform planurilor.

Balanţă

Te ambiţionezi să depăşesti cu bine piedicile multiple care apar în cale, demonstrând că nu poţi fi oprit de nimic atunci când îţi intră ceva în minte. Ideea care se naşte acum e mult prea bună ca să o laşi să aştepte, deşi nu e un moment tocmai bun să dai startul.

Scorpion

Eşti o surpriză pentru multă lume, deoarece îţi aduni forţele cel mai bine exact în momentele cele mai ciudate. Când toţi ceilalţi bat în retragere şi se lasă copleşiţi de griji şi pesimism, tu faci exact invers şi ieşi în faţa tuturor cu soluţii geniale.

Săgetător

Eşti un prieten de nădejde care se dedică trup şi suflet problemelor altora. Ajunge ca cineva să-ţi spună că are o problemă şi deja te-ai implicat căutând soluţii pentru el. Altruism, dedicare, devotament, toate aceste valori sunt de partea ta la cote maxime.

Capricorn

Nu te aştepta ca roadele muncii tale să fie apreciate de toată lumea, pentru că sunt în jur suficienţi inamici invidioşi care nu fac altceva decât să-ţi caute nod în papură. Vezi-ţi de treabă fără să ţii cont de toate comentariile acide.

Vărsător

Ai multe în plan pentru acest weekend - vizite, întâlniri cu prietenii, plimbări, pentru că cea mai mare plăcere a ta în aceste zile este să comunici, să socializezi şi să intri în contact cu cât mai mulţi oameni. Așa va fii!

Peşti

Descoperi abia acum urmările nefaste ale acţiunilor unui inamic şi îţi dai seama că stai pe loc din cauza minciunilor pe care acesta le-a spus. Te-ai luat după informaţiile transmise de el cu rele intenţii şi acum îţi accepţi înfrângerea în faţa lui.

Comenteaza