HOROSCOP de WEEKEND 2 - 3 iulie 2022

HOROSCOP de WEEKEND 2 - 3 iulie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Chiar daca vremea nu este chiar asa cum ti-ai fi dorit, cu toate astea va fi un weekend bun. Vei avea ocazia sa stai mai mult timp cu partenerul de viata si o sa aveti timpa sa va faceti planuri pentru toata vara.

Taur

Credeai ca vei avea parte de doua zile plictisitoare, dar nu va fi deloc asa. Prietenii te surprind cu o vizita atunci cand te asteptai mai putin. Astfel, sambata, povestile cu amicii se vor prelungi pana duminica spre dimineata.

Gemeni

Nu vei avea un week-end tocmai linistit. O sa ai mult de alergat, insa cu folos, pentru ca reusesti sa rezolvi ceva ce te stresa de cateva saptamani.

Rac

Esti foarte ocupat, dar iti permiti doua zile de relaxare. Niste bani castigati recent te fac sa privesti cu mai multa incredere un proiect la care muncesti foarte mult. Ti s-a luat o piatra de pe inima.

Leu

Faci primul pas catre ceva ce va aduce o schimbare majora in viata ta. Este una buna, asa ca tot weekend -ul o sa fii numai un zambet.

Fecioara

Stii bine ca munca impreuna cu ceilalti parca nu mai e chiar munca, ci distractie. Iti vei aminti de asta, sambata, cand niste prieteni te roaga sa-i ajuti cu ceva.

Balanta

Te asteapta un weekend romantic. Dupa doua zile petrecute impreuna, tensiunile dintre tine si partener dispar si va intelegeti iar, ca la inceput.

Scorpion

Esti foarte bine dispus si tot weekend -ul discuti doar despre cum iti vei petrece urmatoarea vacanta. Nu te lasi pana nu faci un program detaliat care sa le convina tuturor.

Sagetator

Cineva din familie sau din grupul de prieteni pregateste de nunta sau de botez. Va fi destul de obositor. Ai de umblat prin magazine dupa haine si cadouri.

Capricorn

Nu ai timp de pierdut. Tot ce trebuia sa faci saptamana care a trecut, ai amanat pe weekend. Acum pune-te pe treaba pentru ca nu ai scapare. Ai promis ca rezolvi niste probleme si nu ai facut-o!

Varsator

Organizezi un eveniment si vrei ca prietenii tai sa se simta foarte bine la o iesire in oras. Va merita tot efortul si toate telefoanele pe care a trebui sa le dai pentru asta. Toti vor fi multumiti.

Pesti

Te bate gandul sa te apuci de afaceri. Oriunde intorci privirea, vezi doar oportunitati. Din pacate, nu ai toti banii, asa ca va trebui sa te inarmezi cu multa rabdare cand vei incerca sa-ti convingi partenerul sa se implice.

 

Comenteaza