HOROSCOP de WEEKEND 16 - 17 februarie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 16 - 17 februarie 2019

HOROSCOP de WEEKEND 16 - 17 februarie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 16 - 17 februarie 2019.

Berbec

Weekendul incepe deosebit de interesant datorita unui cunoscut care te anunta ca un eveniment pe care-l asteptai de multa vreme va avea loc chiar duminica. Toata ziua de sambata o dedici acestui aspect. Vrei sa iasa perfect.

Taur

E weekend, dar ai de lucru. Ceva ce trebuia finalizat in urma cu mult timp in urma nu te lasa sa stai linistit. Cei din jur te cheama sa iesi cu ei, dar te incapatanezi sa termini ce ai tot amanat. Duminica dupa-amiaza s-ar putea sa te caute cineva pentru o discutie intre patru ochi.

Gemeni

Sambata nu vei avea parte de momente iesite din comun, insa duminica vei fi luat prin surprindere de o intamplare. Vei fi uimit de reactia unor persoane in cadrul unui eveniment. Nu te-ai fi asteptat la asa ceva.

Rac

Ai lasat totul deoparte si te ocupi doar de cineva din familie. I-ai promis asta cu ceva timp in urma si acum a sosit momentul potrivit. Sambata va fi destul de obositoare, asa ca incearca sa te odihnesti cateva ore duminica, altfel vei incepe saptamana epuizat.

Leu

Astepti o veste din partea cuiva si simti ca nu te poti relaxa pana nu afli despre ce este vorba. Sunt momente care te fac sa iti pierzi rabdarea, insa nu ai alta solutie decat sa incerci sa iti ocupi timpul cu altceva.

Fecioara

Sambata dimineata vrei sa pleci la drum chiar daca stii ca vremea nu e chiar cum ti-ai dori unde vrei sa ajungi. Te consulti cu partenerul si luati o decizie. Daca pleci ai grija sa iei cu tine tot ce-ti trebuie.

Balanta

Fa in asa fel, in weekend, incat sa fie multumita toata familia. In ultima vreme fiecare a venit cu cate o solicitare si ar fi bine sa incerci sa-i aduci la un numitor comun. Nu-ti va fi usor, dar va merita din plin.

Scorpion

Esti plin de entuziasm pentru ca o sa faci ceva ce iti doreai de mult timp. Nu uita de invitatia pe care ti-a facut-o una dintre rude. Cu siguranta poti sa strecori in programul din weekend si o mica vizita.

Sagetator

Pentru ca in ultima perioada ai dedicat mai mult timp muncii, decat partenerului, a venit timpul sa ii arati persoanei iubite ca ramane, totusi, prioritatea ta. Profita de sambata asta si prelungeste ziua indragostitilor cu un program mai plin de romantism.

Capricorn

Te simti un invingator. Asta pentru ca ai reusit ceea ce parea imposibil, la job. Duminica o sa sarbatoresti aceasta izbanda alaturi de cei dragi tie. Nu uita sa le multumesti celor care au facut posibila aceasta victorie.

Varsator

Ai parte de cateva momente mai stanjenitoare, in acest weekend. Te intalnesti cu o persoana pe care nu o agreezi deloc. Nu poti uita un conflict pe care l-ati avut candva. Chiar daca ti-au ramas "cicatrici", incearca sa infrunti cu capul sus situatia.

Pesti

Vrei sa dedici tot weekendul acesta unei singure persoane si asta o sa si faci. Simti ca a venit momentul pentru un pas important. Bucuria pe care i-o vei citi pe chip, te va umple de satisfactie.

Comenteaza