HOROSCOP 17 februarie 2024

HOROSCOP 17 februarie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 17 februarie 2024.

Berbec

Unele probleme minore legate de bani ar putea necesita rezolvare astazi, iar acest lucru s-ar putea sa te irite, deoarece probabil ai alte lucruri pe care le-ai prefera sa faci. Situatia ar putea genera niste neintelegeri minore cu membrii familiei, dar acestea vor trece. Cu toate acestea, vei reusi sa iti pui in valoare toate abilitatile innascute si sa rezolvi problemele financiare, ceea ce iti va permite sa iti petreci restul zilei asa cum doresti.

Taur

Vindecarea unei rupturi temporare cu partenerul tau este probabil sa aiba loc astazi, printr-o comunicare sincera si mai multe scuze decat ar fi necesar. S-ar putea sa descoperi ca au iesit la iveala multe aspecte si ca exista o intelegere noua intre voi doi. S-ar putea sa se pregateasca o schimbare, sau cel putin modificari in gospodaria ta actuala.

Gemeni

Dorinta de a te retrage singur si de a te bucura de putina singuratate este probabil sa intre in conflict cu realitatea obligatiilor tale azi. S-ar putea sa te surprinzi ca te pierzi cu gandul din cand in cand si sa nu poti sa te concentrezi asupra sarcinilor de moment, asa ca incearca sa ramai concentrat. Este posibil sa primesti unele scrisori sau apeluri iritante, dar nimic cu care sa nu poti sa faci fata. Vizioneaza un film interesant in seara asta.

Rac

Nu te astepta ca proiectele creative sa decurga fara probleme astazi. Ai putea intampina blocaje mentale pe care le gasesti dificil de depasit. Nu lasa sa te afecteze. Blocajele vor trece. Doar pune proiectul deoparte si revino la el mai tarziu. Un apel telefonic de la un prieten ar putea aduce vesti ingrijoratoare, ceea ce te-ar putea determina sa vrei sa le impartasesti si altora. Inainte de a face asta, asigura-te ca ai faptele corecte.

Leu

Obligatiile fata de altii ar putea sa te faca sa tendezi sa ramai acasa astazi, dar aspecte importante legate de cariera ar putea sa te atraga la locul de munca. Acest lucru ar putea crea un conflict interior, iar tu s-ar putea sa fii nevoit sa faci o alegere. Numai tu poti face aceasta alegere, dar ai grija sa fii obiectiv si sa iei in considerare toate faptele. Nu te lasa prins intr-o agitatie emotionala. Acest lucru va agrava doar situatia.

Fecioară

Astazi, s-ar putea sa te simti sfasiat intre doua directii diferite. O parte din tine ar putea dori sa te izolezi undeva si sa citesti, in timp ce o alta parte a ta simte ca ar trebui sa iesi, sa mergi undeva si sa faci ceva. Poti fi mai nesuferit decat de obicei in disputelor dintre colegi sau membrii familiei. Ar putea fi o idee buna sa faci exercitii fizice in timpul zilei pentru a elimina tensiunile interioare. Relaxaza-te cu o carte buna in seara asta!

Balanță

Mici dificultati legate de bani ar putea sa te puna intr-o stare de frustrare. Problemele nu sunt majore, dar totusi trebuie gestionate si ar putea sa iti ocupe mult timp pe care l-ai prefera sa il petreci altfel. Cedarea frustrarii tale ar putea sa consume mai mult timp decat rezolvarea simpla a situatiei si trecerea mai departe. Incearca sa ramai calm. Abordeaza-ti problemele cu incredere, rezolva-le si mergi mai departe.

Scorpion

O disputa cu partenerul tau te-ar putea face sa te simti foarte dezamagit si putin deprimat astazi. Cu toate acestea, probabil te simti prea zguduit pentru a discuta despre asta cu el sau ea. Petrece ziua tinandu-te ocupat si incercand sa iti descarci frustrarea. Uita-te la situatie pentru un timp. Acest lucru ar trebui sa iti permita sa vezi situatia mai obiectiv, astfel incat sa fii intr-un cadru mental potrivit sa te impaci si sa faci pace cand vine seara.

Săgetător

Este posibil sa te trezesti dimineata simtindu-te putin mai putin ca de obicei, si s-ar putea sa nu poti sa iti dai seama de ce. Ar putea exista un anumit dezechilibru fizic minor sau ai putea sa suferi de oboseala oculara. Acest lucru te-ar putea face sa te simti putin nelinistit fata de tine si fata de ceilalti, in special daca esti stresat din cauza responsabilitatilor de la locul de munca. Evita calculatorul, daca este posibil, si ia-ti timp in timpul zilei sa alergi sau sa faci o plimbare energica.

Capricorn

Astazi, s-ar putea sa te simti mai iritat decat de obicei de ciudateniile prietenilor, colegilor, partenerilor si copiilor. Nervii ar putea fi intinsi la maximum, iar temperamentele din jurul tau s-ar putea sa fie incordate. In astfel de momente, este cel mai bine sa ramai centrul si sa faci efortul de a fi tu insuti, cald si prietenos ca de obicei. Nu sunt susceptibile sa apara fisuri durabile, dar tensiunile cu ceilalti pot face ziua neplacuta

Vărsător

Dificultati temporare de acasa ar putea sa te determine sa vrei sa ramai si sa le rezolvi in loc sa mergi la munca sau oriunde altundeva. Cu toate acestea, problemele legate de cariera s-ar putea sa fie la fel de urgente, asa ca probabil te vei afla intr-o dilema. In acest moment, cea mai inteleapta decizie ar fi probabil sa ai grija de viata ta personala in primul rand. Problemele profesionale vor astepta inca o zi.

Peste

Astazi, este posibil sa primesti comunicari destul de nelinistitoare. Acest lucru nu pare sa fie ceva serios, dar ar putea fi suficient sa te deranjeze putin. Schimbarile in cartierul tau ar putea interfera cu rutina ta zilnica. Un vecin sau un membru al familiei ar putea fi bolnav, iar tu ai putea simti obligatia sa ajuti putin. Acest lucru este in regula, atata timp cat nu te angajezi prea mult.

Comenteaza