HOROSCOP 18 septembrie 2017

HOROSCOP 18 septembrie 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 18 septembrie 2017.

Berbec

Nu te bucuri prea mult de vestea primita de dimineata pentru ca dupa-amiaza afli ca a fost vorba de o eroare. In realitate lucrurile stau, de fapt, cu totul altfel. Inainte de a te apuca sa-i anunti pe toti, asigura-te ca totul este chiar asa cum ti se spune.

Taur

Nimeni nu se mira ca dupa weekend-ul care a trecut ai o stare de oboseala si nu ai chef de nimic. Dimineata nu vrei sa te ridici din pat, iar cand ajungi in trafic ai impresia ca toti au ceva cu tine. Ai mai avea nevoie de un cateva ore de odihna...

Gemeni

Ultimele doua zile au avut un efect deosebit asupra starii tale interioare. Esti plin de energie, relaxat si deschis catre idei pe care pana acum le refuzai vehement. Toti vor remarca schimbarea asta.

Rac

Ai planuri marete, dar realizezi ca necesita multi bani. Din pacate, situatia financiara nu iti permite sa faci cheltuieli atat de mari. Nu te baga in datorii. Amana totul pana gasesti o solutie. Sau un investitor...

Leu

Cunosti oameni importanti care ar putea sa te ajute pe viitor in cariera si esti foarte entuziasmat. Totusi, fii putin mai rezervat in ceea ce spui. Chiar daca tu ai impresia ca sunteti deja prieteni, nu poti stii ce gandesc ei.

Fecioara

Cand pleci de acasa pregateste-te pentru o zi mai grea. Este posibil sa faci o deplasare pentru a rezolva o problema ce tine de job, care se va prelungi pana spre seara. Seara cineva iti face o surpriza "placuta" si vine in vizita.

Balanta

Ai vrea sa ai timp sa-ti pui in practica proiectele personale, insa nu gasesti momentul potrivit pentru asta. Mereu se iveste ceva de facut si esti nevoit sa amani ceea ce este important pentru tine. Va trebui sa decizi ce este mai important.

Scorpion

Fii atent la semnalele pe care le primesti la birou ca sa nu fi luat prin surprindere de un eveniment pe care il asteptai abia peste cateva zile. Daca e asa, nu te panica, adapteaza-te din mers si totul va fi bine.

Sagetator

Esti sigur pe tine si nu accepti sa fii contrazis deloc. Inainte de a continua cu aceasta atitudine priveste in jur. O sa constati ca exista persoane care privesc cu alti ochi lucrurile. Poate n-ar fi rau sa-i asculti pana la capat...

Capricorn

Incepi ziua vesel si asa o si inchei. La munca ai parte de o surpriza placuta, iar acasa de inca una. Te simti un rasfatat al sortii si te gandesti ca nu ar fi rau deloc sa fie fiecare zi asa.

Varsator

Totul este in ordine. Ai avut timp in weekend sa rezolvi niste probleme si acum te simti foarte relaxat. Ai uitat ce este stresul, asa ca nu te lasi impresionat nici macar de micile iesiri nervoase ale sefilor.

Pesti

Nu e de mirare ca nu te poti concentra asupra a ceea ce ai de facut dimineata. E luni. Poate te ajuta o cafea sa te puni pe picioare. Nu ai de ales, a inceput o noua saptamana si ai multe de facut.

Comenteaza