HOROSCOP 7 octombrie 2019

HOROSCOP 7 octombrie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 7 octombrie 2019.

Berbec

Esti foarte aglomerat. Ai multe pe cap astazi, dar, din fericire, cineva din familie se ofera sa te ajute. Ii ramai indatorat, in acest fel vei reusi sa termini tot.


Taur

Nu intelegi ce se intampla. Orice faci, nimic nu iti iese cum trebuie. Iti pierzi rabdarea si vrei sa abandonezi totul. Nu te grabi, incearca sa te linistesti si incearca din nou. Rabdarea e totul.

Gemeni

Tu nu minti niciodata, insa acum esti nevoit sa o faci pentru a nu rani pe cineva drag. Totusi, va trebui sa gasesti o varianta pentru a nu lasa persoana respectiva sa mearga mai departe cu o parere gresita.

Rac

Dispui de o suma de bani si vrei sa-i bucuri pe cei dragi mai ales ca in ultima vreme i-ai cam neglijat. Daca vrei sa fie o surpriza cu efect, consulta-te cu cineva din familie care ti-ar putea sugera ce sa faci.

Leu

S-a terminat vara, dar tu parca esti tot in vacanta. Esti plin de energie, dar nu vrei deloc sa ti-o consumi la birou. Iti sta capul doar la distractie si vorbesti cam mult cu prietenii la telefon. Cineva de la munca iti va reprosa asta...

Fecioara

Ai aflat ca partenerul de viata vrea sa iti faca o surpriza si acum il bati la cap sa iti spuna despre ce este vorba. Risti sa strici tot daca esti prea insistent. Mai bine ai rabdare si bucura-te de moment, cand va fi.

Balanta

Ai o problema si simti nevoia sa vorbesti cu cineva despre asta. Te deranjeaza faptul ca, cei pe care-i suni, parca nici nu te asculta. Iti dai seama ca sunt toti foarte ocupati. Linisteste-te, cei care-ti sunt prieteni adevarati nu-ti vor intoarce spatele.

Scorpion

In sfarsit primesti un raspuns la o solicitare facuta in urma cu ceva timp. Vestile sunt bune, asa ca ai un motiv pentru a sarbatori. Suna-ti partenerul si fa-i o surpriza.

Sagetator

Admiri o persoana din anturaj care vrea sa ia totul de la capat. Te mira usurinta cu care a facut-o si consideri ca este o lectie buna pentru tine: sa nu te impotmolesti din comoditate in ceva ce nu te face pe de-a-ntregul fericit!

Capricorn

Ti-a priit weekendul, asa ca te-ai intors cu forte proaspete la munca si te pui imediat pe treaba. Asta vor si sefii de la tine, asa ca nu te mira ca astazi vei primi mai mult de lucru.

Varsator

Ai grija astazi ce faci, mai ales daca ai de semnat niste acte. Daca nu ai timp, mai bine amana decat sa risti sa se strecoare vreo greseala. Daca apare vreo eroare, ceea ce ai castiga azi, ai pierde inzecit maine incercand sa corectezi.

Pesti

Afli o veste neplacuta. Cineva din anturaj trece printr-un moment dificil. Iti mobilizezi prietenii si ii sariti in ajutor. Dupa ce se termina totul cu bine, ai grija si de tine putin.

Comenteaza