HOROSCOP 16 martie 2018

HOROSCOP 16 martie 2018

HOROSCOP 16 martie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 16 martie 2018.

HOROSCOP 16 martie 2018 - Berbec

Treci printr-o perioada de schimbari si incerci sa te redescoperi. Ceea ce se intampla in jur iti insufla optimisn. Nu e deloc rau ceea ce ai reusit pana acum, insa viitorul iti pare mult mai bun.

 

HOROSCOP 16 martie 2018 - Taur

Ai parte de un final de saptamana linistit. Pe plan profesional se anunta imbunatatiri, dar nici viata sentimentala nu trebuie neglijata. Ocupa-te de asta!

 

HOROSCOP 16 martie 2018 - Gemeni

Nu mai ai rabdare. Trebuie sa pleci undeva si ai ajuns sa numeri chiar si minutele care au mai ramas: te visezi acolo, facand ceea ce iti doresti de mult. Totusi, nu te grabi prea tare.

 

HOROSCOP 16 martie 2018 - Rac

Ai fost impresionat de gestul unei rude si acum vrei sa sa-i multumesti intr-un mod special. Te sfatuiesti si cu partenerul de viata si gasesti cea mai buna solutie. Va fi ceva special!

 

HOROSCOP 16 martie 2018 - Leu

Te incurci cu niste probleme legat de ceeea ce faci la job si te vezi nevoit sa ceri ajutorul cuiva. Nu-ti prea convine pentru ca ai fi vrut sa duci singur treaba la bun sfarsit...

 

HOROSCOP 16 martie 2018 - Fecioara

Esti cam adormit la acest final de saptamana, dar iti revi rapid dupa ce primesti o veste buna de la o ruda aflata departe. Este momentul in care te decizi sa faci ceva iesit din comun.

 

HOROSCOP 16 martie 2018 - Balanta

Ai energia necesara pentru a face fata provocarilor care apar peste zi, insa seara o sa fii epuizat. Nu te deranjeaza asta pentru ca esti foarte incantat de ceea ce ai realizat.

 

HOROSCOP 16 martie 2018 - Scorpion

Muncesti din greu. Ai o idee si incerci din rasputeri sa o vezi pusa in practica. Unii nu prea inteleg de ce faci ceea ce faci. Se vor lamuri la final, cand vor vedea rezultatele...

 

HOROSCOP 16 martie 2018 - Sagetator

Asteapta-te la o zi chiar placuta. In cateva ore incepe weekend-ul si te decizi sa faci ceva special pentru cei dragi. Pleci mai devreme de la job ca sa ai timp sa pregatesti surpriza.

 

HOROSCOP 16 martie 2018 - Capricorn

Ai primit sfaturi care te-au dus intr-o directie gresita si acum eviti sa mai discuti cu cineva despre problemele tale. Chiar daca iti este greu, treci peste asta. A fost doar o experienta neplacuta.

 

HOROSCOP 16 martie 2018 - Varsator

Te distrezi de minune astazi. De multa vreme nu ai mai ras atat de bine. O sa ai ce povesti la urmatoarea intalnire cu prietenii.

 

HOROSCOP 16 martie 2018 - Pesti

Te pregatesti sa fugi unde vezi cu ochii. Ai terminat toata treaba la job si vrei sa te relaxezi doua zile departe de orice ti-ar aminti de munca.

Comenteaza