HOROSCOP 8 octombrie 2021

HOROSCOP 8 octombrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 8 octombrie 2021.

Berbec

Te grabesti la job sa termini repede treaba, dar acolo te ocupi mai mult de socializare, decat de ce ai de facut. Nu-ti prea arde de munca si profiti de orice intalnire sa mai tragi de timp. Ai grija sa nu-i superi pe sefi.

Taur

Cineva la care nu te-ai fi asteptat iti sare in ajutor intr-o problema. Desi prietenii apropiati nu s-au implicat, nu te supara pe ei. De data asta nu aveau cum sa te ajute.

Gemeni

Se apropie termenul limita al unui proiect la care lucrezi. Ar fi bine sa te ocupi de el inainte de orice altceva. Precis nu vrei sa muncesti si in weekend...

Rac

Cunosti pe cineva important din domeniul in care lucrezi. Chiar daca ai senzatia ca intalnirea nu a decurs bine, rezultatul va fi unul bun. Relaxeaza-te, trebuie sa ai mai multa incredere in tine.

Leu

Trebuie sa pleci intr-o deplasare. Nu esti foarte incantat, insa nu ai cum sa scapi. Pana la urma calatoria se va dovedi chiar placuta. Nu vei regreta.

Fecioara

Ai emotii mari in legatura cu o cerere a-l carei raspuns intarzie sa vina. Lasa grijile si ocupa-te de ce ai de facut, caci risti sa ramai in urma si tot tu ai de tras mai tarziu.

Balanta

Te lasi influentat de cineva si iei o decizie pripita. Daca nu vrei sa regreti mai tarziu, cel mai bine ar fi sa analizazi situatia "la rece" si abia apoi sa tragi concluziile.

Scorpion

Esti abatut astazi. Niste probleme financiare te impiedica sa iti achizitionezi ceva la care visezi. Ai rabdare, vezi ce surpriza iti pregateste partenerul. Vei vedea totul cu alti ochi.

Sagetator

Parca toata lumea se poarta ciudat astazi. Chiar si cei mai buni prieteni. Linisteste-te, doar ti se pare. Esti doar putin cam prea obosit. Incearca sa te relaxezi mai mult.

Capricorn

Ai multa treaba si trebuie sa te concentrezi. Nu este usor, dar incearca sa depui mai mult efort mai ales ca sunt cateva persoane cu ochii pe tine si nu vrei sa le dezamagesti.

Varsator

O zi aglomerata. Telefoanele suna, mail-urile nu contenesc si mai urmeaza si o sedinta... Incearca sa rezisti, in cateva ore scapi. Spre seara, te relaxezi alaturi de partenerul de viata.

Pesti

Credeai ca-i cunosti pe cei apropiati, dar se mai intampla sa ai si surprize. Partenerul de viata vine cu o propunere care te face sa iti schimbi total impresia despre ceva ce aveti in comun.

 

Comenteaza