Cel mai deştept om din lume NU ridică niciodată vocea, NU e arogant şi NU e stresat niciodată

Cel mai deştept om din lume NU ridică niciodată vocea, NU e arogant şi NU e stresat niciodată

Terence Tao este cel mai deştept om din lume. Acesta nu ridică niciodată vocea, nu este niciodată stresat sau deprimat, nu este arogant, nu este antisocial, transmite businessmagazin.ro

Pentru a întocmi clasamentul special al celor mai inteligenţi oamemi, IQ-ul este folosit ca indicator. Inteligenţa medie este în jurul scorurilor cuprinse între 90 şi 110, în timp ce vorbim despre oameni cu abilităţi cognitive extraordinare cu peste 130 de puncte.

Matematicianul Terence Tao, cu 230 de puncte, a fost recunoscut drept cel mai inteligent om de pe Pământ. Terence s-a născut pe 17 iulie 1975, în Adelaide, Australia, fiu a doi imigranţi din Hong Kong. Tatăl său, dr. Billy Tao, absolvise facultatea de medicină în 1969 şi s-a mutat în Australia, pentru a lucra ca medic pediatru. Mama acestuia, Grace, era licenţiată în astrofizică şi matematică, tot în Hong Kong.

Terence a învățat sa citească singur la vârsta de doi ani și a urmat cursuri de matematică de nivel universitar la vârsta de nouă ani.

Terence este o persoană liniştită, calmă, modestă, lipsită de acele atitudini timide şi de acele dificultăţi sociale care sunt întotdeauna asociate cu geniile numerelor. Nu ridică niciodată vocea, nu este niciodată stresat sau deprimat, nu este arogant, nu este antisocial.

Comenteaza