Foto Fostul CFR-ist Tony a rămas îndrăgostit de Cluj: "Întotdeauna am fost un ambasador al României"

Fostul CFR-ist Tony a rămas îndrăgostit de Cluj: "Întotdeauna am fost un ambasador al României"
| Foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

În prezent antrenor al Politehnicii Iași, fostul fundaș din Gruia și-a exprimat încă o dată dragostea față de țara noastră.

Plecat de mai bine de 13 ani din România, Tony vorbește excelent limba română și a rămas în contact cu fotbalul autohton. La finalul meciului dintre Universitatea Cluj și Poli Iași, portughezul și-a arătat din nou dragostea pentru țara noastră, dar și pentru oraș.

Tony a dezvăluit că acasă, în Portugalia, urmărește posturile de televiziune în limba română și că a rămas în relații bune cu oamenii din Cluj, unii chiar din tabăra "Șepcilor roșii".

"Clujul e a doua mea casă și mă simt ca acasă. Am revenit de multe ori la Cluj și o să mai revin. Am trăit momente frumoase aici, am fost respectat de toată lumea. Am făcut efortul să vorbesc limba română și să înțeleg limba română.

Întotdeauna am fost un ambasador al României și al Clujului. Am aici mulți prieteni, CFR-iști, dar și U-iști. Am stat la masă cu multe persoane care erau în galeria Universității Cluj și îmi spuneau <<Tony, tu ești singurul CFR-ist care poate să stea la masă cu noi pentru că ne respecți>>.

Asta e până la urmă cel mai important. Acasă am televiziunea în limba română, am câțiva prieteni români în Portugalia, mai mănânc sarmale. Am trăit aici lucruri foarte frumoase și eu nu scuip în farfuria unde am mâncat. Poate limba nu e cea mai bună, dar mă bucur să fiu aici", a povestit antrenorul.

Fostul CFR-ist Tony a rămas îndrăgostit de Cluj: "Întotdeauna am fost un ambasador al României"

Tony în duel cu Florent Malouda, în meciul CFR Cluj - Chelsea din grupele UEFA Champions League (foto: uefa.com)

Ajuns la 43 de ani, Tony a jucat în perioada 2007-2011 pentru CFR Cluj, echipă alături de care a cucerit două titluri de campion, trei Cupe și două Supercupe ale României.

Comenteaza