Plantaţie de CANABIS cu mătănii pe ramuri, descoperită pe terenul unei mănăstiri

Plantaţie de CANABIS cu mătănii pe ramuri, descoperită pe terenul unei mănăstiri
| Foto: https://www.neakriti.gr

O descoperire fără precedent au făcut poliţiştii greci într-o mănăstire de pe insula Creta: 1.152 de plante de canabis. Multe dintre plante aveau mătănii agăţate pe ramuri.

Poliţia greacă a descoperit o plantaţie de canabis, cu peste 1.100 de plante, pe terenul împrejmuit al unei mănăstiri la vest de oraşul port Heraklion, în Creta, relatează dpa.

Multe dintre plante aveau mătănii pe ramuri – cel mai probabil pentru o binecuvântare divină pentru o recoltă bună…, a transmis keeptalkinggreece.com

Se estimează că plantele ar fi putut aduce venituri de aproximativ 2 milioane de euro atunci când ar fi fost vândute pe piață. Plantația a fost găsită în incinta Mănăstirii Savvathiana, în unitatea regională Heraklion.

Presa locală neakriti.gr a ​​raportat că forțele speciale de poliție, unitățile antitero și antidrog au percheziționat sediul luni și acum încearcă să identifice și să-i găsească pe baronii drogurilor.

Plantația ar fi fost înființată la marginea mănăstirii. Lângă zona de cultivare a fost găsită o unitate de procesare. Zona special amenajată a fost folosită ca cameră de uscare. Acolo au fost găsite 27,5 kilograme de hașiș gata de vânzare.

Se pare că făptașii trecuseră prin mănăstire ca pelerini pentru a se asigura că, deși se aflau la o distanță de suficientă de lăcaşul de cult, plantația rămânea nevăzută.

Comenteaza