De ce vrea Madonna să „inspire aerul de COVID-19”

De ce vrea Madonna să „inspire aerul de COVID-19”
| Foto: Instagram@madonna

Madonna a dezvăluit că a testat pozitiv pentru anticorpi al noului coronavirus într-o înregistrare video distribuită pe contul său oficial de Instagram, numită „Jurnal de Carantină Nr. 14”. „Aşadar, mâine mă voi plimba cu maşina, o sa deschid geamul şi o inspir aerul de Covid-19”, a spus Madonna.

Cântăreaţa, în vârstă de 61 de ani, a dezvăluit, joi, rezultatul testului într-o înregistrare video numită „Jurnal de Carantină Nr. 14”

„Am făcut un test ieri şi am aflat că am anticorpi”, spune Madonna, în timp ce scrie câteva gânduri la o maşină de scris. Cântăreaţa adaugă că care de gând să petreacă ceva timp în afara casei, în urma rezultatelor testului, scrie People.

„Aşadar, mâine mă voi plimba cu maşina, o sa deschid geamul şi o inspir aerul de Covid-19. Da. Sper că soarele va străluci”, a mai spus aceasta. 

„Iată şi alte veşti bune: mâine e o nouă zi şi mă voi trezi şi o să mă simt diferit”, a concluzionat aceasta. 

https://www.instagram.com/madonna/channel/?utm_source=ig_embed

Madonna a mai distribuit şi câteva fotografii pe Instagram Story, cu hashtag-urile #staysafe şi #staysane.

În timp ce controversata cântăreaţă pare încrezătoare în abilitatea sa de a ieşi din casă acum că a testat pozitiv pentru anticorpi, ceea ce indică faptul că a fost expusă la noul coronavirus, Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC) avertizează că în cazul în care o persoană testează pozitiv la anticorpi Covid-19 asta nu o face neapărat imună la noul coronavirus. 

„Un rezultat pozitiv arată că ai anticorpi care au rezultat cel mai probabil în urma infecţiei cu SARS-CoV-2 sau alt coronavirus”, spune CDC.  „Este neclar dacă anticorpii pot oferi protecţie (imunitate) împotriva contractării virusului din nou”, mai susţin specialiştii. 

Sursa foto: Instagram @madonna

Comenteaza