Veteranii de război, sărbătoriţi azi la Cercul Militar. Cel mai în vârstă are 95 ani şi avea 27 când a terminat al doilea război mondial VIDEO

Veteranii de război, sărbătoriţi azi la Cercul Militar. Cel mai în vârstă  are 95 ani şi avea 27 când a terminat al doilea război mondial VIDEO
Ziua Veteranilor de Război a fost sărbătorită astăzi la Cercul Militar din Cluj, unde mai mulţi combatanţi din al Doilea Război Mondial au primit diplome din partea autorităţilor.

Cel mai în vârstă veteran avea 27 de ani în 1945, la terminarea războiului, iar acum a atins venerabila vârstă de 95 de ani. La evenimentul de astăzi au participat elevi de la Şcoala Horea, dar şi membrii fanfarei militare din Cluj, care au cântat pentru foştii combatanţi.

"Azi Instituţia Prefectului, Divizia 4 de Infanterie şi cu Asociaţia Veteranilor de Război a desfăşurat un simpozion în care au fost prezentate diplome pentru o parte din veteranii de război, am avut şi un program artstic şi un film al centrului de creaţie cinematografică al armatei şi vom încheia cu marşuri militare ale muzicii din divizia 4 de Infanterie", spune ofiţerul de informare şi relaţii publice al Diviziei 4 Infanterie Gemina, Dan Orza.

Comenteaza