Un clujean le propune poliţiştilor să renunţe la banda dedicată şi dublu sens pe Decebal pentru a descongestiona traficul

Un clujean le propune poliţiştilor să renunţe la banda dedicată şi dublu sens pe Decebal pentru a descongestiona traficul

Un clujean vine cu o propunere pentru autorităţile clujene care ar putea rezolva o parte din problema traficului aglomerat din oraş care ne dă atâtea bătăi de cap. 

"Este vorba de str. Decebal în faţa inspectoratului de poliţie. De ani buni s-a facut sens unic în direcţia gară, mai puţin porţiunea de la poliţie până la podul Traian, care deşi are două benzi o bandă este "dedicată politiei". Prin urmare deşi sunt două benzi s-a facut sens unic păstrând această bandă "blocată".

Dupa cum se poate vedea tot traficul care vine dinspre Gară şi traficul care vine pe Str. Decebal pentru a merge spre str. Bucureşti se blochează pe str. Emil Petrovici. Această stradă este veşnic blocată şi în plus mai sunt parcate şi masini acolo pentru a face acest ic înspre podul Traian.

Dacă s-ar lăsa dublu sens pe strada Decebal o bună parte din traficul de la Gară spre Piaţa Mihai Viteazu nu ar mai fi deviat pe str. Traian pe această străduţă mică. Nu cred că se justifică această bandă dedicată pentru poliţie pe str. Decebal deoarece porţiunea respectivă este mică şi poliţia oricum ar avea prioritate dacă ar fi cazul de intervenţie.

Un alt beneficiu ar fi acela ca s-ar mai prelua şi o parte din traficul de pe str. Horea de multe ori blocată complet pe direcţia Piaţa Mihai Viteazu", ne scrie clujeanul pe numărul de WhatsApp al redacţiei. 

Acesta speră, ca cei în măsură să decidă, să plece urechea la beneficiile acestei schimbări minore care, spune el, ar ajuta la descongestionarea măcar pe o porţiune a traficului infernal din oraş. Omul spune că această propunere ar ajuta mult la fluidizarea traficului care vine dinspre gară şi merge către Mărăşti ori spre Piaţa Mihai Viteazu. 

Comenteaza