Video UMB se apropie de 50% pe șantierul dintre Nădășelu și Zimbor / Alt lot riscă să ajungă „autostradă muzeu”

UMB se apropie de 50% pe șantierul dintre Nădășelu și Zimbor / Alt lot riscă să ajungă „autostradă muzeu”

Constructorul român UMB se apropie de 50% pe șantierul lotului Nădășelu – Zimbor de pe Autostrada Transilvania, cel mai avansat proiect în execuție cu finanțare din PNRR. Dacă antreprenorul menține mobilizarea și nu apar noi probleme, lotul de 30 de kilometri ar putea fi dat în trafic peste un an, înainte de termenul din contract, februarie 2025, conform celei mai recente actualizări a CNAIR.

Avansează bine lucrările și pe următorul lot al UMB (inclus în PNRR), tronsonul de 12 kilometri dintre Zimbor și Poarta Sălajului, după o jumătate de an de la primele lucrări progresul fiind de peste 20%, scrie econmedia.ro.

Însă, în lipsa conexiunii cu lotul Poarta Sălajului – Nușfalău, care include Tunelul Meseș, și a descărcării de la Poarta Sălajului în Drumul Național 1 F, autostrada pe care o construiește UMB riscă să ajungă o altă „autostradă muzeu”, susține Horațiu Cosma, fost secretar de stat USR în Ministerul Transporturilor în mandatul Cătălin Drulă. MAI MULTE AICI!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza