Tun din Al Doilea Război Mondial cu ghiulele şi transport asigurat, vândut pe Facebook

Tun din Al Doilea Război Mondial cu ghiulele şi transport asigurat, vândut pe Facebook

Un bărbat din România a scos la vânzare, pe un grup de Facebook cu anunțuri gratuite, un tun despre care spune că este din Al Doilea Război Mondial.

Tun din Al Doilea Război Mondial vândut pe Facebook

„Tun cu ghiulele din al 2'lea război mondial 3000Euro cu transport", este textul anunțului, la care au fost adăugate mai multe fotografii, postat pe grupul Anunțuri Gratuite Craiova.

Utilizatorii grupului s-au amuzat teribil și au postat comentarii care mai de care mai haioase. „Dai la schimb? Puțin folosit în irak”, l-a întrebat cineva, iar vânzătorul i-a răspuns: „al meu are cauciucuri noi”.

„Schimbi cu mitralieră? Bineînțeles diferența de la mine 3kg de coca”, a fost propunerea glumeață a altui utilizator.

Conform legislației în vigoare, orice fel de armă poate fi vândută doar cu respectarea unui regim special strict. Excepţie fac armele dezafectate, cum este şi cazul tunului oferit spre vânzare de craiovean, care nu mai pot fi folosite decât pentru rol decorativ.

S-au făcut multe glume, dar au fost și persoane care l-au avertizat pe vânzător că ar putea avea probleme cu poliția. Însă la doar 24 de ore după postare, craioveanul a revenit cu un update și a spus că tunul a fost vândut.

Foto: Facebook/ Anunțuri gratuite Craiova

Comenteaza